img height="1" width="1" style="display:none" alt=\"fbpx\" src="https://www.facebook.com/tr?id=1574069999499257&ev=PageView&noscript=1"/

Ripsipidennykset Oulu Ripsihuolto Oulu Etsitkö Ripsipidennyksien tekijää Oulusta?

Ripsipidennykset Oulu. Etsitkö ripsien pidennyksien tekijää Oulusta, sitä parasta? Tiedätkö miten ripsipidennyksiä tulee hoitaa ja huoltaa?

Pysyvätkö ripsipidennykset hyvin paikoillaan? Kuinka kauan? Onko ripsipidennykset tehty oikein? Mistä löydän hyvän ripsihuollon Oulussa?

Olemme keränneet tähän kirjoitukseen mahdollisimman paljon relevanttia asiallista tietoa ripsien pidennyksistä, helpottamaan ripsipidennyksien käyttäjän arkea. Tässä kirjoituksessa käymme läpi seuraavia asioita:

  • mitä ripsien pidentäminen tarkoittaa?
  • miten klassiset- ja volyymiripsipidennykset eroavat toisistaan?
  • miksi volyymiripsipidennykset ovat suositumpia?
  • RIPSIPIDENNYKSET TIPPUU VIIKOSSA?
  • mikä vaikuttaa ripsikuitujen kiinni pysymiseen?
  • kuinka usein ripsien pidennyksiä tulee huollattaa?
  • miten ripsien pidennyksiä huolletaan kotona?
  • mitä jos ripsipidennykset tippuvat ennen aikojaan?
  • ripsipidennyksien must huolto-ohjeet
  • ripsien pidennyskuitujen muodot, pituudet ja vahvuudet
Ripsipidennykset Oulu kuvakollaasi 4 Kauneushoitola BellaHelena Oulu Helena & Paris Oy Helena ja Markku Tauriainen Suomi 100 Finland

Kauneushoitola BellaHelenassa tehdään LashLovers ripsipidennyksiä.

Olemme tehneet vuosia LashLovers® ripsipidennyksiä vuodesta 2015 alkaen sadoille asiakkaillemme. Löydät Kauneushoitola BellaHelenan Oulun kaupungintalon vierestä, aivan ydinkeskustasta.

Mitä Ripsien Pidennys Tarkoittaa?

Ripsien Pidennys Oulu – Pitkät ja Kauniit Ripset Helposti – Kauneushoitola BellaHelena Oulu LashLovers Volyymit

Infoa ripsipidennyksistä — klassiset ja volyymiripsipidennykset.

Ripsien pidentämisessä henkilön omiin ripsiin liimataan ripsikuituja, jolla pidennetään omia ripsiä ja näin saadaan näyttävä lopputulos ilman ripsiväriä.

Kuidut kiinnitetään omiin ripsiin ripsien pidennykseen tarkoitetulla erikoisliimalla (ripsiliima tai no panic ripsiliima).

Ripsienpidennyksillä asiakkaan ripsistä saadaan luonnollisen tai näyttävän tuuheat -asiakkaan toiveesta ja ripsilaadusta riippuen.

Kuituja on olemassa mustia, ruskeita, värillisiä, glittereitä sekä timantteja.

Uudet nettisivut Ripsien Pidennys Oulu – Pitkät ja Kauniit Ripset Helposti Kauneushoitola BellaHelena gategory kuva 800x600

Ihmisellä on noin 50–150 ripseä per silmä, joten ripsipidennyksien lopputulos voi vaihdella silmästä ja asiakkaasta toiseen.

Tästä johtuen ripsipidennykset suunnitellaan aina jokaiselle asiakkaalle yhdessä hänen omat toiveet huomioiden.

Omien ripsien kasvuaika on noin 60–90 päivää, mikä osin vaikuttaa ripsipidennysten siistinä pysymiseen. Huoltoväli voi vaihdella kolmesta jopa kahdeksaan viikkoon.

Ripsipidennykset Oulu klassiset-ripsipidennykset-kauneushoitola-bellahelena-oulu-yksi-kuitu-kerrallaan-750x500

Oikein laitettuina ripsien pidennykset pysyvät paikoillaan, eivätkä ne vahingoita omia ripsiä. Mitä eroa on klassisilla tai volyymiripsillä?

Klassiset Ripsipidennykset

Klassisissa ripsienpidennyksissä käytetään yksittäisiä ripsikuituja, eli jokaiseen omaan ripseen liimataan vain yksi ripsikuitu.

Kiinnitykseen voidaan valita useita eri paksuuksia ja eri kaarevuuksilla varustettuja kuituja (esim D-kaarellinen).

Ripsikuitujen pituuksia (7–17mm) vaihtamalla saadaan pidennetyistä ripsistä hyvin luonnollisen ja kauniin näköiset.

Ripsipidennykset Oulu Pauliina Räisänen LashLovers volyymiripsipidennykset Kauneushoitola BellaHelena Oulu

Volyymiripsipidennykset (Volyymit)

Volyymiripsipidennyksissä (volyymeissa) käytetään uutta menetelmää, jossa yhteen omaan ripseen liimataan useampi ripsikuitu viuhkana.

Menetelmä ei kuitenkaan rasita omia ripsiä enempää kuin klassiset, sillä volyymiripsikuidut ovat kolme kertaa ohuempia kuin klassiset ripsikuidut.

Ripsiteknikko tekee kuiduista viuhkat ja tällöin paino levittyy omalle ripselle tasaisemmin.

Volyymiripsipidennyksillä saadaan näyttävämmät kun klassisista, mutta myös erittäin luonnolliset ripsityylit on mahdollista toteuttaa volyymiviuhkoilla, sillä asiakas voi itse vaikuttaa ripsikuitujen määrään.

Volyymiripset ovat myös hyvä vaihtoehto asiakkaille, joilla on harvat ripset, sillä viuhka tuo harvempaan ripsirajaan parempaa tuuhennosta ja täyttöä kuin yksittäiset klassiset pidennykset.

Lash extensions 019 Volyymiripsipidennykset Kauneushoitola BellaHelena Oulu LashLovers Helena & Paris Oy Suomi 100 Finland

Kokenut Ripsiteknikko Osaa Aina Asiansa

Kokenut ripsiteknikko hallitsee useita eri ripsityylejä, ja osaa suositella sinulle parhaiten sopivaa lopputulosta.

Eri pituuksia yhdistelemällä voidaan luoda rikotumpaa ja tähtimäisempää tyyliä.

Ripsiä voidaan myös asentaa niin, että silmää saadaan avattua enemmän ja luotua illuusio isommista silmistä, tai pitkiä ripsikuituja voidaan asentaa silmän ulkonurkkaan ja luoda kissamaista lookkia.

Eri pituudet, kaarevuudet ja paksuudet ripsikuiduissa mahdollistavat laajan valikoiman erilaisia ripsityylejä.

Tippuuko Ripset? Volyymiripset Oona Tuhkanen Kauneushoitola BellaHelena Oulu

Oikein Liimatut Kuidut Pysyvät Kiinni Ripsissä

Oikein asennetut ja liimatut ripisikuidut pysyvät kiinni ripsissä. Kiinnipysymiseen vaikuttaa seuraavat asiat: kuidun kiinnitys, työtekniikka, olosuhteet (huoneen ilman kosteusaste), kuitujen laatu ja liima sekä omien ripsien puhtaus.

Meikit tulee olla huolellisesti poistettuna vähintään 2h ennen ripsiin saapumista. Toimi oikein niin säästät selvää rahaa.

Muutama Elävä Tarina Arjesta…

“Minulle laitettiin aivan ihanat ripsipidennykset. Olin tosi tyytyväinen lopputulokseen. Ulkomaanmatka mielessäni menin illalla solariumiin. Pukeuduin ja katsoin peiliin. Ei jumankauta, kaikki ripset tippuu lattialle ja lavuaariin. Tais liimat lämmetä solariumissa. Kyllä harmitti ja kyllähän minun olisi pitänyt muistaa…”

“Kävin huollattamassa volyymiripsipidennykset tänään Kauneushoitola BellaHelenassa. Iltapäivällä menin kuntosalille. Oloni oli treenien jälkeen todella Fressi. Päästyäni kotiin laitoin saunan päälle. Ja juuri, kun aloin ihanasti rentoutua salitreeneistä saunanlauteilla selällään… niin totesin ääneen. Perhana, taas minä olen täällä! Juuri siellä missä minun ei missään nimessä pidä olla! Lähes kaikki ripsipidennykset tippuivat ennen aamua.”

“Varasin ajan ripsipidennyksiin ja tällä kertaa päätin, että en kastele vasta liimattuja ripsiä takuuvarmasti. Ei saunaa, ei mitään. Odotan, että liimaukset ehtivät tarttua oikein kunnolla. Keskityin asiaan kokonaiset kaksi päivää ja nyt ripsipidennykset ovat nyt pysyneet 4 viikkoa. Yksikään ripsipidennys ei ole irronnut, joten kyllä se on itsestä ja näistä ohjeista kiinni.”

Kuka On Oulun Paras Ripsipidennysten Tekijä?

Naiset kysyvät usein toisiltaan, että kuka on Oulun paras ripsientekijä? 

Ainakin Kauneushoitola BellaHelenan ripsiin erikoistunut ripsimuotolija pystyy tekemään sinulle upeat volyymiripset. 

Ripsikuidut kiinnitetään käsityönä kuitu kerrallaan omiin ripsiisi, jotta toivomasi lopputulos saadaan aikaan.

Katseleppa BellaHelenassa tehtyjen ripsipidennysten kuvia ja totea ripsitekijöiden kaunis kädenjälki ja mieti samalla mielessäsi, että miten taitavat kädet tekijöillä on.

Usein paras ripsien tekijä on se henkilö, josta kuulemme ystävältämme.

Oulusta löytyy varmasti useita osaajia, mutta BellaHelenasta saat takuuvarmasti upeat volyymiripset.

Olemme tehneet niitä usein! Aikaisemmin yllä kuvissa esiintyy BellaHelenassa Pauliina Räisänen Instagram Postaukset tehdyistä volyymipidennyksistä ja Oona Snorolle tehdyistä volyymiripsistä. Pääkuvassa on kilpatanssija Anne Haatajalle tehdyt pidennykset.

Uudet nettisivut Ripsien Pidennys Oulu – Pitkät ja Kauniit Ripset Helposti Kauneushoitola BellaHelena gategory kuva 800 x 600 kolme kuvaa LashLOvers Volyymit

Miksi ripsipidennykset tippuvat?

Kokemuksemme mukaan yksi suurin syy siihen, että ripset alkavat nopeasti tippua on se, että ripsiä ei ole puhdistettu tai, että ne on puhdistettu liian myöhään.

Toinen ripsien tippumista aiheuttava tekijä on ripsiliima, sen kuivumisaika.

Ripsipidennyksessä käyvä asiakas saattaa helposti unohtaa, että vaikka pidennykset pysyvät hyvin paikoillaan heti kauneushoitolasta poistuessa, liima kuivaa lopulliseen kovuuteen vasta kahden vuorokauden päästä (48h).

Mitä tahansa liimoja ei voi käyttää. Kysymys on erikoisliimoista.

Tärkeä vinkki — Poista meikit ja puhdista ripset huolellisesti viimeistään 2h ennen ripsipidennyshoitoon saapumista.

Ripsien tulee olla ehdottaman kuivat ja puhtaat, kun ripsiin aletaan kiinnittämään ripsipidennyksiä (kuituja) ripsiliimalla.

Klassiset Ripsipidennykset Kauneushoitola BellaHelena Oulu Finland Klassiset yksikuitukuva lapulla 750x500

Jos haluat, että ripsipidennykset pysyvät tiukasti kiinni omissa ripsissäsi, sinun kannatta kiinnittää erityistä huomiota ripsien kuivuuteen ja puhtauteen hoitoon tullessa ja olla normaalia varovaisempi ja odottaa ensimmäiset 48 tuntia, että ripsiliimat ovat varmasti kuivuneet ja kovettuneet.

Erityisesti tulee välttää vettä, saunaa, kosteutta ja höyryä. Ehkä myös liiallista koskettelua ja hankaustakin.

Niin, tippuuko Ripset? Onko Ripsipidennykset Tehty Oikein? Jos ja kun toimit oikein, BellaHelenassa huolellisesti käsityönä liimatut ripsipidennykset pysyvät paikoillaan takuuvarmasti pitkään.

Entä jos ei pysy, mitä sitten?

Tippuuko Ripset Ripsipidennyjkset Onko Ripsipidennykset Tehty Oikein? Kauneushoitola BellaHelena Vastaa LashLovers Volyymit Klassiset yksikuitukuva

Mitä Jos Ripset Tippuu?

On täysin mahdollista, että ripsipidennykset alkavat tippua kuin sulkakato. Mitä tällöin voi tehdä? Kannattaa ottaa heti yhteyttä tekijään ja varata aika pikanäyttöön.

Puhelimessa asiaa ei voi todeta. Ripsien tippumiseen on yleensä olemassa jokin looginen syy, joka selviää, kun asiaa selvitetään.

Kauneushoitola BellaHelenassa tehdään kaikki ripsipidennyksen niin kutsutusti virhetakuutyönä eli jos ripsipidennykset jostain syystä on kiinnitetty virheellisesti, ne korjataan veloituksetta.

Olipa tilanne mikä tahansa, ripsethän pitää saada heti kuntoon. Jäljellä olevat ripsipidennykset voidaan tilanteesta riippuen joko huoltaa tai poistaa kokonaan jäljellä olevat harottavat pidennykset. Ripsipidennysten tekijä auttaa.

Tippuuko ripset? Klassiset Ripsipidennykset Kauneushoitola BellaHelena Oulu Finland Voluumikuitukuva 750x500

Jos ripsipidennyksien tippuminen johtuu selkeästi omasta virheestä, tällöin hukkaan tehty työ jää luonnollisesti asiakkaan omaksi kuluksi ja harmiksikin.

Mutta otamme aina pulmatilanteeseen joutuneen asiakkaan sisään mahdollisimman nopeasti ilman jonotusta.

Joustamme omissa työajoissamme ja ripsien pikahuolto tehdään heti samana tai seuraavana päivänä jos se mahdollista.

Huom! Kiinnita Erityistä Huomiota Ripsiin 48h

Tämä kannattaa lukea — Kauneushoitolassa liimatut ripsikuidut pysyvät kyllä heti paikoillaan liimauksen jälkeen, mutta ripsiliima ei ole vielä täysin kuivanut, eikä ripsipidennykset ole vielä 100% tiukasti kiinni omissa ripsissä.

Ripsiliimojen lopulliseen kovettumiseen kuluu aikaa noin 48 tunti

Lash extensions 017 Volyymiripsipidennykset Kauneushoitola BellaHelena Oulu LashLovers Helena & Paris Oy Suomi 100 Finland

Tämä tulisi syvällisesti ymmärtää ja muistaa. Alussa kirjoitetut solarium- ja saunakertomukset ovat todellisia.

Saatat helposti arjen kiireissä unohtaa annetut ohjeet, etkä enää illalla enää muista kiinnittää erityistä huomiota ripsipidennyksiin, etkä kauneushoitolassa annettuihin hoito-ohjeisiin.

Kaikki asiakkaat, jotka vähentävät normaalit askareensa minimiin, välttävät liikkumista ulkona ensimmäisen 48 tunnin aikana, hyötyvät. Ripsiliimaukset kuivuvat parhaiten huoneenlämmössä. 

Kannattaa muistaa, että jos ja kun ihmisen keho on levossa, sen lämpötila pysyy alhaisena ja tasaisena, eikä hikoilua tapahdu. Kehosta ei tällöin vapaudu höyryjä. Liikkuminen kiihdyttää aineenvaihduntaa.

Tippuuko Ripset Ripsipidennykset Onko Ripsipidennykset Tehty Oikein? Kauneushoitola BellaHelena Vastaa LashLovers Volyymit Klassiset

Ripsiliimojen kuivumiseen ja kovuuteen vaikuttaa se mitä teet ensimmäisen 48 tunnin aikana, siis siihen miten omiin ripsiin liimatut ripsipidennykset pysyvät kiinni.

Hyvin liimautuneet ripsipidennykset eivät tipu eivätkä irtoa.

Pese Meikit Pois Ajoissa

Tämäkin kannattaa lukea — Kauneushoitolassa liimatut ripsikuidut eivät pysy ripsissä, jos olet pessyt meikit pois esimerkiksi työpaikalla juuri ennen kauneushoitolaan saapumista. 

Ripsien tulee olla kuivat, joten pese meikit pois ajoissa, viimesitään 2h ennen hoitolaan saapumista.

Tippuuko Ripset? Onko Ripsipidennykset Tehty Oikein? Kauneushoitola BellaHelena Vastaa LashLovers Volyymit Klassiset Tekokuva
Tippuuko ripset? Ripsipidennys kuvakollaasi Kauneushoitola BellaHelena Oulu Helena & Paris Oy Helena ja Markku Tauriainen Suomi 100 Finland

Emme voi antaa takuuta siitä, että ripsipidennykset pysyvät, jos ripset eivät ole puhtaat ja kuivat hoitoon saapuessa.

Ripsipidennyksien kiinnittämiseen käytetään paljon aikaa ja se on tarkkaa käsityötä. 

Haluamme, että olet tyytyväinen asiakas ja, että ripsipidennykset pysyvät mahdollisimman kauan paikoillaan hyvän näköisinä. 

Säästät myös selvää rahaa, kun ripsihuoltojen tarve vähenee. Ripsipidennyksiä tulee huoltaa kotona ja aika ajoin kauneushoitolassa.

Annamme sinulle selkeät hoito-ohjeet kotiin.

Miksi Volyymiripset Ovat Useiden Suosiossa?

Kun klassisissa ripsipidennyksissä irtoaa yksi kuitu, sen huomaa selvästi. Syntyy välitön huoltotarve.

Kun taas jos volyymiripsipidennyksistä irtoaa yksi volyymikuitu, sen puuttumista ei kovin helposti huomaa.

Viereisiin ripsiin on liimattu volyymikuituja, joissa on useita haaroja. Nämä paikkaavat irronneen kuidun paikan.

Tämä on yksi suurimpia syitä siihen miksi yhä useampi käyttää volyymiripsipidennyksiä. Toki volyymit ovat myös näyttävemmät.

Tippuuko ripset? emma-kaasalainen-volyymiripsipidennykset-kauneushoitola-bellahelena-oulu-Finland

Volyymikuituja on nykyään myös monen pituisia ja eri kaarevuuksilla, joten niistä voidaan rakentaa yhä upeampia ja upeampia ripsipidennyksiä. Hybridi pidennyksiäkin on jo tarjolla.

Volyymikuidut ovat myös äärimmäisen kevyitä ja näin ollen silmillä lähes huomaamattomat kantajalleen.

Voit kysyä lisää ripsipidennyksistä Oulussa BellaHelenan ripsiteknikoilta, jotka ovat monien asiakkaamme pitkäaikaisia ripsien tekijöitä.

Katso lisää valokuvia BellaHelenassa tehdyistä volyymiripsistä Volyymiripset Oulu — Kun Haluat Vain Parasta

Miten Ripsipidennyksiä Hoidetaan?

Ripsipidennyksiin liittyviä hoito-ohjeita:

● älä kastele ripsiä ainakaan ensimmäiseen kahteen tuntiin kiinnityksestä

● älä käysaunassa, kuumassa kylvyssä tai muutenkaan altista ripsiä kovalle kuumuudelle ensimmäiseen kahteen päivään

● jos haluat käyttää ripsiväriä, valitse vesiliukoinen vaihtoehto

● älä käytä ripsien taivuttajaa, sillä se murtaa liimaa ja heikentää ripsien pysyvyyttä

● puhdista kasvot ja silmämeikki haalealla vedellä ja öljyttömällä silmämeikin poistoaineella

 kampaa ripset päivittäin

● huolla ripset 2–4 viikon välein

Ripsipidennyksien poistaminen

● voit antaa pidennyksen kasvaa ulos. Tähän kuluu aikaa 1–3 kuukautta tai

● varaa aika ripsipidennyksen laittajalta poistoa varten

Huom! Älä missään tapauksessa poista ripsiä itse, se saattaa aiheuttaa ripsien katkeamista ja harvenemista. Uusien ripsien kasvattaminen on hidas juttu.

Volyymiripsipidennykset LashLovers Kauneushoitola BellaHelena Oulu

Onko Ripsipidenyksille Olemassa Suoja-aineita?

Esimerkiksi Beauty Q Coating Sealer muodostaa ripsien, ripsipidennyksien kiinnityskohtaan suojaavan kalvon ja estää veden, kosteuden pääsyn ripsien ja ripsipidennysliiman väliin.

Ripsipidennykset pysyvät suoja-ainetta käytettäessä pidempään paikoillaan.

Coating Sealer ainetta laitetaan ripsille 2–3 vrk välein. Riittoisa mascara tyylinen puikko kestää helposti puoli vuotta, joten sen ostohinta 37,20€ tulee kyllä takasin eli hyödynnettyä moneen kertaan.

Todella hyvä ja tarpeellinen vedenpitävä aine — suosittelemme.

Yrittäjä-SKY-Kosmetologi-Helena-Tauriainen-Kauneushoitola-BellaHelena-Oulu-2017

Osataanko Oulussa Tehdä Ripsipidennyksiä?

BellaHelenassa olet osaavissa käsissä. Pystymme tekemään sinulle toiveidesi mukaiset upeat LashLovers -ripsipidennykset.

Meillä on vuosien kokemus ripsipidennyksistä. Lue kirjoitus

https://bit.ly/tietoa-ripsipidennyksista

Jokaisen asiakkaat ripset suunnitellaan yksilöllisesti ja työ tehdään huolellisesti osaavilla käsillä. 

BellaHelenassa tehdyt ripsipidennykset pysyvät ripsissä kiinni.

Olemme saaneet satoja hyviä palautteita onnistuneista ripsistä, joten uskallamme saoa, että asiat onnistuvat ainakin meillä. Miksi myisimme palvelua, jota emme osaisi tehdä kiitettävästi?

Ripsienpidennykset Oulun keskustassa Kauneushoitola BellaHelena Oulu 

author avatar
Helena Tauriainen CEO, Founder, Beautician

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

7 + 2 =