img height="1" width="1" style="display:none" alt=\"fbpx\" src="https://www.facebook.com/tr?id=1574069999499257&ev=PageView&noscript=1"/

Sääret Säihkyvän Sileiksi Alexandria Sokeroinnilla

Mitä ihokarvojen poistaminen sokeroinnilla tarkoittaa?
Käykö sokerointi kipeää verrattuna vahaukseen?

Alexandria Sugaring Alexandria sokerointi Kauneushoitola BellaHelena Oulu

Ainutlaatuinen Alexandria Body Sugaring -sokerointikokemus nyt Oulussa, Kauneushoitola BellaHelenassa

Tervetuloa tutustumaan ihokarvojen poistamisen vallankumoukselliseen menetelmään – Alexandria Body Sugaring -sokerointiin Kauneushoitola BellaHelenassa. Tämä menetelmä on saanut nimensä ikivanhasta egyptiläisestä kauneudenhoitotraditiosta, joka on kehitetty nykyaikaan sopivaksi.

Alexandria sokerointi ei ole vain tehokas tapa poistaa ei-toivotut ihokarvat, vaan se myös hellii ihoasi samanaikaisesti.

Alexandria Body Sugaring -sokerointimenetelmä on hellävarainen ja tehokas hoitomenetelmä, jolla pääset eroon häiritsevistä ihokarvoista tyylikkäästi ja nopeasti.

Sääret Säihkyvän Sileiksi Alexandria Sokeroinnilla Kauneushoitola BellaHelena blogikuva

Mitä Alexandria sokerointi sisältää ja miksi se on erinomainen valinta?

BellaHelenassa käytetään ainoastaan Alexandria Professional -tuotteita, jotka on suunniteltu tarjoamaan mahdollisimman hellävarainen ja kivuton kokemus.

Toisin kuin perinteisessä vahauksessa, sokerointi poistaa karvat niiden kasvusuunnassa, mikä vähentää katkeilemisen riskiä ja tekee toimenpiteestä vähemmän kivuliaan.

Lisäksi sokeri itsessään toimii luonnollisena antimikrobisena aineena. 

Vartalosokeroinnissa sokerin ja oikean tekniikan avulla saadaan ihokarvojen poiston lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollut ihosolukko.

Sokerointi kuorii ihoa hoidon aikana. Sokerointi on siis hygieenistä.

Miten Alexandria sokerointi eroaa muista karvanpoistomenetelmistä?

Yksi Alexandria sokeroinnin ainutlaatuisista eduista on sen kyky poistaa hyvin lyhyitä karvoja, jopa vain 2 mm pituisia. Tämä tarkoittaa, että voit saada sileän ihon nopeammin ja ilman pitkiä odotusaikoja karvojen kasvattamisessa.

Lisätieto: sokeri tarttuu ainoastaan kuolleisiin ihosoluihin, se kuorii ihoa kun poistamme karvoja. Sokerointi jättää ihon uskomattoman pehmeäksi ja hehkuvaksi.

Sääret Säihkyvän Sileiksi Alexandria Sokeroinnilla Kauneushoitola BellaHelena blogikuva hoito ohjeet

Yleistietoa sokeroinnista:

  • Sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, näin karvat eivät katkeile ja iho pysyy karvattomana pidempään.

  • Sokeroinnilla voidaan poistaa hyvin lyhyitä, jopa 2 mm:n pituista luonnollista karvaa. Huom! Anna leikatun karvan hieman kasvaa. Sopiva sokerointiväli on noin 3-4 viikkoa (yksilöllistä).

  • Mitä useammin käyt säännöllisesti sokeroinnissa, sitä heikommaksi karvankasvu käy ja meno eikun paranee

  • Sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin, siksi sokeroinnin avulla saadaan turvallisesti ja hellävaraisesti poistettua karvat myös intiimialueilta – valitse bikini, kiitorata tai brassi

Hoidon jälkeiset ohjeet:

Kehotamme noudattamaan muutamia yksinkertaisia ohjeita hoidon jälkeen, jotta varmistetaan paras mahdollinen lopputulos ja ihon kunnon. Näihin ohjeisiin kuuluu muun muassa saunomisen ja intensiivisen urheilun välttäminen 12 tunnin ajan hoidon jälkeen, sekä auringolta suojautuminen ja ihon säännöllinen kosteutus. Tässä kertaus ohjeista

  • Vältä saunaa ja urheilua (hikoilua) 12 tuntia

  • Jos sinulta on poistettu kainalokarvat, vältä deodorantin käyttöä 12 tuntia

  • Jos sinulta on poistettu kasvokarvoja, vältä tukkivia meikkiaianeita 12 tuntia

  • Muista suojata iho auringolta seuraavana päivänä

  • Muista kosteuttaa ja kuoria ihoasi säännöllisesti, näin estät tehokkaasti sisäänkasvaneet karvat. 

Valitse oikea palvelu sinulle:

Olipa kyseessä sitten bikini-alueen sokerointi, landing stripe tai täydellinen brassi, me BellaHelenassa tarjoamme rauhallisen ja rentouttavan ympäristön, jossa voit kokea valitsemasi ainutlaatuisen hoidon. Voimme myös auttaa ja opastaa sinua valitsemaan juuri sinulle sopiva Alexandria sokerointi.

Alexandria Bodysugaring Alexandria sokerointi Bikini Landing Strip Brasilian cartoon photo Kauneushoitola BellaHelena Oulu copywrite Helena & Paris Oy

Lopuksi

Kauneushoitola BellaHelenan tehtävänä on tarjota asiakkailleen tehokkaita mutta myös rentouttavia kauneudenhoitopalveluita.

Alexandria sokeroinnin avulla voimme taata, että saat sileän ja hehkuvan ihon turvallisesti ja miellyttävästi.

Tule kokemaan ero – varaa aikasi jo tänään. -> AJANVARAUKSEEN

 

Helena Tauriainen, yrittäjä, SKY-kosmetologi

author avatar
HelenaTauriainen CEO, Founder
Founder, CEO, Beautician

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

1 + 5 =