img height="1" width="1" style="display:none" alt=\"fbpx\" src="https://www.facebook.com/tr?id=1574069999499257&ev=PageView&noscript=1"/

 Sokerointi – Sääret Säihkyvän Sileiksi Alexandria Body Sugarin menetelmällä

Kesäsääret säihkyvän sileiksi Alexandria sokeroinnilla Kauneushoitola BellaHelena Oulu

Sokerointi – Sääret Säihkyvän Sileiksi Alexandria Sugaring -menetelmällä Oulussa

Mitä ihokarvojen poistaminen sokeroinnilla tarkoittaa?

Käykö sokerointi kipeää?

BellaHelenassa käytetaan Alexandria Body Sugaring -sokerointimenetelmää  Se on hellävarainen ja tehokas hoitomenetelmä, jolla pääset eroon häiritsevistä ihokarvoista tyylikkäästi ja nopeasti.

Sokerointi on hygieenistä. Lisäetu: Vartalosokeroinnissa sokerin ja oikean tekniikan avulla saadaan ihokarvojen poiston lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollut ihosolukko. Sokerointi kuorii ihoa hoidon aikana.

Kauneushoitola BellaHelena tekee Body Sugaring -sokerointeja/ ihokarvojen poistoa Oulussa.

ALEXANDRIA SOKEROINNILLA – voit nauttia säihkyvistä sääristä ja reisistä. Voit katsoa vapaita aikoja netistä klikkaamalla alla olevaa mustaa VARAA AIKA nappulaa

Kauneushoitola BellaHelena Oulu Avoinna24 VARAA AIKA painike

Sääret Säihkyvän Sileiksi? Hellävarainen Alexandria Professional Sokerointi BellaHelenassa

Ihmiset kysyvät usein: “Onko vahauksen ja sokeroinnin välillä jotain eroa?” Kyllä on…

Sääret Säihkyvän Sileiksi Hellävarainen Alexandria Professional Sokerointi kuva BellaHelena Instagram 2023

Onko vahauksen ja sokeroinnin välillä jotain eroa? Kyllä on… lue alla oleva kirjoitus

Alexandria Professional® sokerointituotteet eroavat vahatuotteista oleellisesti yhdessä perusasiassa. Alexandria Professional® sokerointituotteet eivät tartu eläviin ihosoluihin…

Yksi merkittävimmistä eroista sokeroinnin ja vahauksen välillä on hoitotuotteiden koostumus. Vahatuotteet on valmistettu hartseista, jotka tarttuvat ihosoluihin.

Koska vaha tarttuu mihin tahansa pintaan, jolle sitä levitetään, sen pois vetäminen aiheuttaa tarpeetonta kipua ja rikkoo karvaalueen ihoa. Kun poistamme häiritseviä ihokarvoja jalkojen ja muiden herkempien alueiden iholta, sen tulee tapahtua hellävaraisesti ihoa rikkomatta.

Alexandria Professional® -sokerointituotteet eivät koskaan kiinnity eläviin ihosoluihin kehossa, kasvoissa tai jaloissa. Siksi se kuorii poistettaessa vain hellävaraisesti kuolleita ihosoluja jättäen jälkeensä silkkisen sileän ihon.

Alexandria Professional® -sokerointitahna on täysin luonnollinen ja vesiliukoinen, se voidaan tarvittaessa huuhdella helposti pois. Ihokarvojen poistossa siis miellyttävä ja turvallinen.

Sääret Säihkyvän Sileiksi Hellävarainen Alexandria Professional Sokerointi työkuva BellaHelena Instagram 2023

Pääset häiritsevistä ihokarvoista eroon Alexandria sokeroinnilla

Alexandria Professional® tekniikassa ihokarvat poistetaan karvojen luonnolliseen kasvusuuntaan

Jos käytämme vahaa häiritsevien ihokarvojen poistamiseen jalkojen ja vartalon alueella vastoin niiden luonnollista kasvusuuntaa, aiheutamme poistamisen aikana kipua.

Alexandria Professionalin® sokerointimenetelmällä poistetaan häiritseviä ihokarvoja vain karvan luonnollisessa kasvusuunnassa. Lisäksi Alexandria-sokerointitekniikan avulla sokeritahna imeytyy karvatuppiin. Tämä auttaa voitelemaan hiusjuurta riippumatta siitä, onko ihokarva jaloissa tai muualla kehossa.

Nämä kaksi tosiasiaa parantavat hoitokokemusta huomattavasti. Kauneushoitola BellaHelenassa pidemme erityisen tärkeänä hellävaraista ihonkäsittelyä. Sokerointi on myös erityisen suositeltavaa, jos ihollesi on jo tehty vahakäsittelyä ja ihosi on jo ärtynyt.

Häiritseviä säärikarvoja ei tulisi poistaa voiteilla, sheivaamalla tai waxaamalla, kun on olemassa vähiten kipua tuottava Alexandria professional sokerointimenetelmä.  

Alexandria sokerointi ´ Body Sugaring ´ on hellävarainen ja tehokas hoitomenetelmä, jolla pääset eroon häiritsevistä ihokarvoista tyylikkäästi ja nopeasti. Sokerointi on hygieenistä. Lisäetu: Vartalosokeroinnissa sokerin ja oikean tekniikan avulla saadaan ihokarvojen poiston lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollut ihosolukko.

Mitä ihokarvojen poistaminen sokeroinnilla tarkoittaa?

Alexandria Bodysugaring Alexandria sokerointikuva Kauneushoitola BellaHelena Oulu copywrite Helena & Paris Oy
Tehokas Alexandria Body Sugaring 

Sokerointi menetelmä on tullut tutuksi usealle naiselle hoitotoimenpiteenä.  Suomeksi uutuushoito tunnetaan ´sokerointina´.  Sääret, reidet, bikinirajat, brassi tai kainalot tulevat todella sileiksi lähes kivutta.

Tietoa sokeroinnista

– Sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, näin karvat eivät katkeile ja iho pysyy karvattomana pidempään.

– Sokeroinnilla voidaan poistaa hyvin lyhyitä, jopa 2 mm:n pituista luonnollista karvaa. Huom! Anna leikatun karvan hieman kasvaa.

– Sopiva sokerointiväli on noin 3-4 viikkoa (yksilöllistä).

– Mitä useammin käyt säännöllisesti sokeroinnissa, sitä heikommaksi karvankasvu käy ja meno eikun paranee…

– Sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin, siksi sokeroinnin avulla saadaan turvallisesti ja hellävaraisesti poistettua karvat myös intiimialueilta

– Valitse bikini, kiitorata tai brassi.

Alexandria Bodysugaring Alexandria sokerointi Bikini Landing Strip Brasilian cartoon photo Kauneushoitola BellaHelena Oulu copywrite Helena & Paris Oy

Bikini, Landing Stripe or Brasilian – all are welcome!

Ohjeita hoidon jälkeen

– vältä saunaa ja urheilua (hikoilua) 12 tuntia

– Jos sinulta on poistettu kainalokarvat, vältä deodorantin käyttöä 12 tuntia

– Jos sinulta on poistettu kasvokarvoja, vältä tukkivia meikkiaianeita 12 tuntia

– Muista suojata iho auringolta seuraavana päivänä

– Muista kosteuttaa ja kuoria ihoasi säännöllisesti, näin estät tehokkaasti sisäänkasvaneet karvat.

Tutustu Alexandria Body Sugaring -hintoihin  BellaHelenan hinnastossa KLIKKAA HINNASTOON!

Kauneushoitola BellaHelena tekee ´ Alexandria Body Sugaring ´  -hoitoja ja ihokarvojen poistoa Oulussa. Kauneushoitola on viihtyisä, takuuvarmasti puhdas ja hygieeninen. Nauti tulevasta kesästä säihkyvillä säärillä. Sokerointia kannattaa kokeilla, jos se ei ole sinulle vielä tuttu hoitomuoto. Alexandrialla on myös hyviä tuotteita kotiin.

Katso vapaat ajat netistä BellaHelenan Ajanvaraus24 palvelusta  tai soita 044-5522802

Sääret Säihkyvän Sileiksi Hellävarainen Alexandria Sokerointi Body Sugaring Kauneushoitola BellaHelena Oulu Featured Image
Pauliina Räisänen Bodyfitness Suomenmestari 2014

VIELÄ PIENI KERTAUS SOKEROINNISTA. VOIKO SOKEROINTI POLTTAA IHOA?

Vahaus kuumalla vahalla voi polttaa herkkää ihoa jalkojen tai muun kehon alueella. Vaikka naiset ovat tottuneet tähän riskiin, miehiä usein pelottaa ajatus kuumasta vahasta rintaan, jaloihin, kasvoihin tai selkään.

Tiedoksi: Alexandria Professional® -sokerointi suoritetaan aina kehon omassa lämpötilassa, joten hoitotoimenpide ei polta ihoa.

Alexandria Professional® kehittyneet sokeritahnat kiinnittyvät hiuksiin, eivät ihoon, ja voitelevat juuria helpottaakseen irtoamista follikkelista. Yhdistettynä karvanpoistoon luonnollisessa kasvusuunnassa Alexandria Professional® -sokerointi merkitsee paljon mukavempaa hoitokokemusta kaikille.

Alexandria Professional® vartalosokeri on täysin ympäristöystävällistä  ja poistaa myös sisäänkasvaneet ihokarvat

 •  estää uusien karvojen sisäänkasvua
 •  poista kaikki hiusvärit ja -tekstuurit
 •  hoitaa menestyksekkäästi kaikkia ihotyyppejä ja -värejä
 •  parantaa ihon sävyä ja rakennetta
 • hoitaa erilaisia ​​iho-ongelmia, kuten keratoosia, ekseemaa, psoriaasia jne.

Alexandria Professional® vartalosokeri ei…

 • poltta ihoa
 • vahingoittaa ihosoluja
 •  “ei kuoki ” herkkiä kasvojen ihosoluja
 • tee arpia follikkelin suuhun tai ympäröivään alueeseen
 • edistää ristikontaminaatiota
 • ei aiheutta tarpeetonta epämukavuutta
 • irroittaa myös sisäänkasvaneita ihokarvoja ja hiuksia

Tervetuloa Alexandria sokerointiin!

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

13 + 4 =