\"fbpx\"

Solstice Suihkurusketus Nyt BellaHelenasta!

Solstice Suihkurusketus kuva Sim Finland Kauneushoitola BellaHelena Oulu Helena & Paris Oy Helena ja Markku Tauriainen Suomi 100 Finland

LUONNOLLINEN, TURVALLINEN RUSKETUS HETKESSÄ!

Nyt saat kotimaisen Solstice -suihkurusketuksen Kauneushoitola BellaHelenassa hintaan 38€. Uusi ´California Beach Style´ -tyylinen suihkurusketushuone on viritetty viileän miellyttävään rusketuskokemukseen. Rusketusteltta ja alipaineimurit parantavat suihkurusketuskokemusta. Iholta ohi lentävät suihkut menevät suoraan suodattimeen ja solstice aine kuivuu iholle nopeasti. Saat kauniin värisen rusketuksen (2 eri sävyä) hetkessä.

Kauneushoitola BelleHelena suihkurusketushuone Hallituskatu Oulu ydinkeskusta Helena & Paris Oy

Spray Tanning – suihkurusketuksen idea on yksinkertainen

Iholle suihkutetaan ohuena sumuna spray pistoolilla sokeriin pohjautuvaa näkymätöntä ainetta, joka reakoi iholla siten, että ihon väri muuttuu aivan samalla tavalla kuin, että ottaisit aurinkoa rannalla useita päiviä. Suihkerusketuksen etuna on tietenkin nopeus. Suihkuttaminen vie muutamia minuutteja ja väri iholle syntyy 12h aikana (nukkuessakin). Tänään tehty on huomenna valmis. Suihkurusketus on täysin luonnollinen, myrkytön hoito. Vältyt myös haitallisilta, ihoa vanhentavilta auringon UV-säteiltä. Alla olevassa kuvassa vaalean ihotyypin omaavalle naiselle on tehty suihkerusketus. Hän ei välttämättä edes ruskettuisi normaalisti aurinkoa ottamalla ilman punoitusta. Hänen ihon pigmentti on sellainen. Vaaleaihoiset joutuvat käyttämään isoja 30-50 suojakertoimia aurinkovoiteissa kauniin rusketuksen saavuttamiseksi ja aurinkoa tulee ottaa vähän kerrallaan, useita päiviä.

Spray Tanning – bileet?

Voimme järjestää iltaisin tilauksesta Solstice -suihkurusketus bileitä, jolloin kaikki kauneushoitolan tilat ryhmän käytössä. Soita Helena 044-5522802 tai Markku 044-5522803

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

7 + 2 =