\"fbpx\"

Sothys Detox Energie Hoitolinja

SOTHYS DETOX ENERGIE hoitolinja on syksyn uusi energisoiva ja saasteilta suojaava Sothys kasvojenhoitolinja; nyt Kaunueshoitola BellaHelenassa.  

Ilmansaasteiden haitallinen vaikutus ihon toimintoihin on havaittavissa monella tasolla: Ihon herkkyysreaktiot lisääntyvät, kosteuden haihtuminen kiihtyy ja huokoset tukkeutuvat, mikä aiheuttaa ihon kunnon heikkenemistä (ihon sameus, karheus, mikroflooran epätasapaino) ja sen seurauksena iho ikääntyy ennenaikaisesti.

Sothys Detox Energie hoitolinjan taustalla on 4,5 vuoden tiedetutkimus, jonka tuloksena kehitetty, Ranskassa patentoitu aktiiviainetrio* suojaa ihoa paremmin saasteiden vaikutuksilta sekä varastoi ja lisää soluenergian määrää kirkastaen ihoa ja tehostaen sen omia toimintoja, jolloin ihon nuorekkuus säilyy.

*orgaaninen seljanmarja, orgaaninen Siperian ginseng ja puhdistavat peptidit; suojaa saasteilta, lisää energiaa solujen sisällä ja puhdistava detox vaikutus.

Syksyn

UUTUUS

[dsm_text_badges main_text=”TUTUSTU Ihastuttava Sothys Villimango Kookos Kausikasvohoito” badges_text=”UUTUUS” badges_background_color=”#e91e63″ _builder_version=”3.27.4″ badges_text_color=”#ffffff” transform_scale_last_edited=”on|desktop” transform_translate=”0px|10px” transform_translate_last_edited=”on|phone” transform_translate_linked=”off” transform_rotate_last_edited=”on|desktop” transform_skew_last_edited=”on|desktop” transform_origin_last_edited=”on|desktop” transform_styles_last_edited=”on|phone” text_orientation=”left” width=”50%” animation_style=”bounce” animation_direction=”right” link_option_url=”https://www.bellahelena.fi/ihastuttava-sothys-villimango-kookos-kasvohoito/” link_option_url_new_window=”on” background_last_edited=”on|desktop” _i=”2″ _address=”1.0.0.2″ /]

Sothys Uutuus Detox Energie hoitolinja

Sothys Detox Energie on energisoiva uutuus kasvohoito, joka herättää ihosi ja auttaa sitä suojautumaan ulkoisen stressin aiheuttamilta haitallisilta ja ihoa ennenaikaisesti vanhentavalta vaikutukselta.

Hoidon vaiheet:

kolmivaikutteinen kuorinta, suojaava suihke,kirkastava seerumi, hieronta, puhdas C-vitamiini ja kirkastava naamio, kiinteyttävä naamio ja tehoaine.

Hoidon päätteeksi saat lahjaksi pienen seerumituubin jatkamaan hoidon vaikutusta kotona.

Erikoishoidon ydin:

patentoitu aktiiviainetrio seljanmarja-siperianginseng -peptidit, jolla on saasteilta suojaava/ energisoiva/ detox -vaikutus.

Hoito sopii joko ensimmäiseksi hoidoksi ennen sarjahoitoa tai sitä voidaan tehdä kolmen hoidon sarjana 1 hoito/vko.

Kasvohoidon kesto:   1h 15min, tarjoushinta 120€

 

detox energie Kotihoito tuotteet

^

Sèrum énergisant intégral 30 ml

Koostumukseltaan kevyt energisoiva seerumi, joka puhdistaa ja kirkastaa ihoa. Antaa iholle suojaa saasteita vastaan ja vahvistaa ihon omia toimintoja, jolloin iho säilyttää nuorekkuutensa.

^

Crème jeunesse dépolluante 50 ml

Saasteilta suojaava, energisoiva, tasapainottava voide toimii suojana päivittäisiä ärsykkeitä vastaan ja saa huonosti toimivan ja stressaantuneen ihon elinvoiman ja kirkkauden palautumaan.

^

Essence dépolluante protectrice 30 ml

Tämä innovatiivinen tehoaine suojaa ihoasi päivällä ja eliminoi saasteiden vaikutuksia yöaikaan! Kätevän tippakorkin ansiosta saat juuri oikean määrän suojaa ja miellyttävän tunteen ihollesi. Käyttö: sormenpäillä taputellen aamulla päivävoiteen päälle suojaksi, illalla yövoiteen alle poistamaan kuona-aineita ja päivän aikana iholle päässeitä hiukkasia.

^

Ampoules éclat énergisantes 2x1 ml

Energisoiva ja kirkastava ampulli, joka silottaa välittömästi ja näkyvästi juonteita. Erinomainen meikinalusampulli, jonka voit pysyvämmän meikin halutessasi sekoittaa myös suoraan meikkivoiteeseen!

^

Correcteur énergisant instantané 30 ml

Ainutlaatuinen koostumus, joka iholle levitettäessä mukautuu ihon omaan sävyyn. Tämä EE-voide/ pikakaunistaja sisältää kapseloituja pigmenttejä, jotka peittävät ja tasoittavat ihon ongelmakohtia. Käytä sellaisenaan tai meikin alla.

Helena Tauriainen CEO

Hei,

Olen yrittäjä,  SKY-kosmetologi Helena Tauriainen. Perustin Kauneushoitola BellaHelenan vuonna 2012. Aloitin yksin, nyt BellaHelenassa on 4 kosmetologia.

Haluamme tarjota sinulle parhaita mahdollisia kasvohoitoja, myös hemmottelevia kauneusjuttuja ammattitaidolla toteutettuna. Hyvä kasvojen iho on jokaisen oikeus. Tervetuloa BellaHelenaan!

Helena Tauriainen

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

3 + 5 =