img height="1" width="1" style="display:none" alt=\"fbpx\" src="https://www.facebook.com/tr?id=1574069999499257&ev=PageView&noscript=1"/

Sothys Kirkastava Kausihoito Appelsiini-Kvitteni

Sothys appelsiini kvitteni KAuneushoitola BellaHelenasta

Sothys Kirkastava Kausihoito Appelsiini-Kvitteni Kasvohoito 79,00€ 60min

Sothys kausihoito syksy-talvi 2014-2015. Vitamiineja ja mineraaleja iholle tuova kasvohoito. Tuotteissa aktiiviaineina toimii pääosissa appelsiiniuute joka mineralisoi ja stimuloi ihon toimintaa, sekä kvitteniuute jolla on parantava ja antioksidanttinen vaikutus. Hoitovaiheisiin kuuluu pehmeyden ja kirkkauden palauttava kuorinta, rentouttava hieronta sekä plastinen peel-off naamio, lopuksi iho suojataan ihotyypin mukaisella hoitovoiteella ja seerumilla. Hoitosarjaan löytyy myös ihanat kotihoitotuotteet.

Sothys Kirkastava Kausihoito Appelsiini-Kvitteni

Sothys Ihanat Kasvohoitotuotteet Kauneushoitola BellaHelena Oulu

Sothys Kirkastava Kausihoito Appelsiini-Kvitteni

Sothys kasvohoitoihin voi marras-joukuussa 2014 yhdistää Pristine-timanttihionnan BellaHelenan 2v. synttäritarjouksena 10€ lisähintaan. Timanttihionta tehostaa vitamiinien ja antioksidanttien imeytymistä, vaikutusta. Tämä on todella hyvä tarjous!

Sothys Kauneushoitola Oulussa LAuneushoitola BellaHelena 2 vuotta SKY kosmetologi Helena Tauriainen

 

Uusi erikoishoito ja kiinteyttävät voiteet

Sothys Kirkastava Kausihoito Appelsiini Kvitteni kausi kasvohoito Kauneushoitola BellaHelena Oulu Helena & Paris Oy Suomi 100

Kauneushoitola BellaHelena Oulu Sothys βB3 TRI Complex Kasvohoidon Teho Näkyy Heti Uutuus Button small Helena & Paris Oy Helena ja Markku Tauriainen Suomi 100 Finland

SÄILYTÄ IHOSI NUOREKKUUS TEHOKKAAMMIN KUIN KOSKAAN ENNEN!

Vuoden 2017 merkittävin uutuus, kiinteyttävä βP3 TRI-COMPLEX™ erikoishoito ja uudet kiinteyttävät hoitovoiteet ovat saapuneet Suomeen! Kyseessä on Sothys tiedetutkimuksen ainutlaatuinen ratkaisu, joka tarjoaa näkyviä tuloksia ikääntyvän ihon ongelmiin ja ihon nuorekkuuden säilyttämiseen entistä kauemmin. Tuttuun tapaan uusi hoitolinja noudattaa Fil de Vie™/ Elämän lanka –periaatetta, jonka mukaan kunkin asiakkaan ihon sen hetkisiin tarpeisiin valitaan juuri sopiva hoito-ohjelma, eli kiinteyttävä erikoishoito hoitolassa ja sitä täydentävät seerumit ja hoitovoide kotikäyttöön.

Sothys βB3 TriComplex™ Kasvoihoidon teho näkyy heti Esite sivu 10 Kauneushoitola BellaHelena Oulu

KIINTEYTTÄVÄ ERIKOISHOITO HOITOLASSA:


βP3. TRI-COMPLEX™ erikoishoito 
saa nimensä kasvipohjaisesta SAHRAMI-SOPHORA-PEPTIDIT kolmoisyhdisteestä. Sahrami ja sophoran kukka on valittu hoitolinjan aktiiviaineiksi, koska ne vahvistavat ihon omaa puolustusmekanismia taistelemaan vapaiden radikaalien aiheuttamaa oksidatiivista stressiä vastaan sekä uudistavat ihoa. Uuden aikakauden peptidit puolestaan suojaavat ihoa kronologisen ikääntymisen näkyviltä vaikutuksilta (juonteet ja ihon veltostuminen). Hoitoa suositellaan 3 hoidon sarjana (1 hoito/vko), jolloin kiinteyttävä vaikutus iholla jatkuu vielä sarjahoidon jälkeisellä viikollakin.

Kauneushoitola BellaHelena Sothys Tri Complex 2017 sahrami-sophora-peptidit

KOTIHOITOON: UUDET KIINTEYTTÄVÄT HOITOVOITEET


7 uutta hoitovoidetta, jotka suojaavat ihoa päivittäin, auttavat säilyttämään sen elinvoiman
ja häivyttävät näkyvästi ihon ikääntymisen merkkejä. Uutuutena voide yli 65-vuotiaille naisille!

5 HOITOTAVOITETTA, JOILLA VOIT PITÄÄ TODELLISEN IKÄSI OMANA TIETONASI…

SÄILYTÄ: Crème jeunesse vitalité  Ensimmäiset juonteet – ihon kirkkaus   

VIIVYTÄ:
 Crème jeunesse rides  Juonteet – ihon kimmoisuus (2 eri koostumusta)

ELVYTÄ: Crème jeunesse fermeté  Syvät juonteet – Ihon kiinteytys (2 eri koostumusta)


PALAUTA:
 Crème jeunesse restructurante  Veltostuminen – maksaläiskät – syvät juonteet

UUDISTA: Crème jeunesse redensifiante Ravitsevaa elinvoimaa ja kokonaisvaltaista kiinteyttä.

SOTHYS βB3 TRI COMPLEX™ Esite sivu 20 Kauneushoitola BellaHelena Oulu Finland

BellaHelenassa tehdään Sothys kauneusmatkoja, jotka päättyvät upeasti!

author avatar
HelenaTauriainen CEO, Founder
Founder, CEO, Beautician

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

11 + 15 =