img height="1" width="1" style="display:none" alt=\"fbpx\" src="https://www.facebook.com/tr?id=1574069999499257&ev=PageView&noscript=1"/

Sothys Kirkastava Kausihoito Viinirypäle Päärynä

Sothys Kirkastava Kausihoito Viinirypäle Päärynä KAuneushoitola BellaHelena Oulu Helena & Paris Oy Talvi kausihoito Suomi 100 FinlandBellaHelena Oulu talven kausihoidon ravitsevan raikas yhdistelmä on tällä kertaa viinirypäle ja päärynä. Ihana hoito =) Talvella ihon toiminnot hidastuvat ja iho kaipaa ravitsevaa suojaa ja vahvistusta mineraaleista. Viinirypäleuute on tehokas antioksidantti, päärynäuute puolestaan pehmentää ihoa.

Talvella Iho Kaipaa Kosteuttavaa Hoitoa

Kauneushoitola BellaHelena Oulu Sothys Mannequn 2017 Helena & Paris Oy Helena ja Markku Tauriainen Suomi 100 FinlandSothys kirkastava kasvohoito: talven kausihoidon ravitsevan raikas yhdistelmä on tällä kertaa viinirypäle ja päärynä. Todella ihana kosteuttava kasvohoitohoito. Talvella ihon toiminnot hidastuvat ja iho kaipaa ravitsevaa suojaa ja vahvistusta mineraaleista. Viinirypäleuute on tehokas antioksidantti, päärynäuute puolestaan pehmentää ihoa.

Sothys Viinirypäle & Päärynä Kasvohoidon sisältö:

Sothys kirkastava kausikasvohoito viinirypäle & päärynä Kauneushoitola BellaHelena Oulu Helena & Paris Oy Helena Tauriainen

Hoidon kuvaus:

1. Alkupuhdistus + ihotyypin mukainen puhdistusduo

2. Kuorintanaamio, hellyttävä kuorinta

3. Rentouttava hieronta päärynä hierontavoiteella

4. Naamio, antioksidantteja sisältävä viinirypäle peel-off naamio

5. Tehoseerumi, Cure oxy-mineraux

Kirkastavaan viinirypäle & päärynä -kausihoitoon on saatavana myös ihanat kotihoitotuotteet (kuorinta ja seerumi) Kysy lisää kosmetologilta.

Sothys Hoito-ohje Kuivalle Iholle

Sothys ohjeet kuiva iho kasvoilla ruudunkaappaus Keuneushoitola BellaHelena Oulu Helena & Paris Oy Suomi 100 Finland

Ohjeet kuivalle iholle

Ravittu iho näyttää nuorekkaammalta.

Nutritive, ihoa ravitseva hoitolinja

Ihon kutina, punoitus ja epämiellyttävät tuntemukset sekä ihon näkyvä ennenaikainen ikääntyminen (rypyt, juonteet…) ovat tyypillisiä merkkejä ihon kuivuudesta. Kaikki ihotyypit (paitsi rasvainen iho) voivat tarvita apua kuivan ihon hoitoon. Pehmeä, ravittu iho näyttää aina nuorekkaammalta. Oma kosmetologisi tuntee kasvojen ihotyypit ja osaa antaa myös hyvät kotihoito-ohjeet.

Kuivan ihon hoitoon kehitetty Nutritive hoitolinja sisältää Nutriomega 3.6.9.-yhdistettä, joka pehmentää ihoa välittömästi sekä vahvistaa ihon suojarakennetta.

Crème nutritive confort
Ultraravitseva hoitovoide kuivalle iholle. Helposti levittyvä voide, joka ravitsee sekä pehmentää ihoa. 
Uudistunut ja vahvistunut iho saa takaisin kykynsä suojautua ikääntymiseltä. Erinomainen talviajan yövoide! 
Käyttö ihon tarpeiden mukaan aamuin ja/tai illoin.

Elixir relipidant essentiel
Ravitseva seerumi kuivalle iholle. Tehokas täsmätuote, joka pehmentää välittömästi ja vähentää kuivuuden aiheuttamaa ärsytystä iholla. Käytä paikallisesti kuiville ihoalueille tai koko kasvoille hoitovoiteen alla (aamuin ja illoin). Välitön hätäapu kuivalle iholle!

LUE LISÄÄ SOTHYS TUOTTEISTA SOTHYS SIVUSTOLTA

 

Sothys Kirkastava Kausihoito Viinirypäle Päärynä 79€

author avatar
HelenaTauriainen CEO, Founder
Founder, CEO, Beautician

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

14 + 5 =