img height="1" width="1" style="display:none" alt=\"fbpx\" src="https://www.facebook.com/tr?id=1574069999499257&ev=PageView&noscript=1"/

Sothys Uudistava Kasvohoito Mandariini KumkvattiKauneushoitola BellaHelena Oulu Kaleva Interstitiaali 768x960 elokuu 2016

Kasvohoito 79€ – hoidon kesto 60min – Kauneushoitola BellaHelena Oulu

Syksyn Uudistava Kasvohoito on Sothys Mandariini-Kumkvatti. Syksyn tullen ihon toiminnot hidastuvat ja iho kaipaa suojaa ja vahvistusta mineraaleista. Talven kausihoidon vaikuttaviksi aineiksi on valittu virkistävä mandariini sekä antioksidanttina tunnettu kumkvatti. Tämän hemmotteluhoidon jälkeen iho hehkuu uutta elinvoimaa ja sen oma puolustuskyky vahvistuu. Tähän ihanaan kasvohoitoon on myös kotihoitotuotteet.

Mandariini Kumkvatti Kasvohoidon Vaiheet

Kauneushoitola BellaHelena 2016 Sothys Kirsikka Karviainen Kasvohoito Uutuus

Mandariini Kumkvatti Kasvohoidon Sisältö

1) Alkupuhdistus

2)  Mandariini-kumkvatti 2-in-1 kuorintanaamio

3) Kumkvatti hieronta-aine

4) Alusnaamio + Mandariini peel-off naamio

5) Mandariini-kumkvatti mineraaliseerumi + loppuvoide

6) Uudistavan kasvohoidon kesto yht. 60min, tarjoushinta 79€

Mandariini Kumkvatti Kotihoitoon

Sothys Mandariini Kumkvatti Huulivoide Kauneushoitola BellaHelena Oulu

Syksyn uutuustuotteena ravitseva mandariini-kumkvatti huulivoide! Pehmeä ja hyvin imeytyvä koostumus suojaa ja kosteuttaa huulia. Vaikuttavina aineina: Mandariinin eteerinen öljy, auringonkukkaöljy ja synteettinen mehiläisvaha. Pyöreän aplikaattoripään ansiosta helppo ja kätevä käyttää. Huom! Mandariinin eteerinen öljy sopii myös raskaana oleville toisin kuin useimmat muut eteeriset öljyt.

 

Tervetoloa BellaHelenaan!

Yrittäjä SKY-Kosmetologi Helena Tauriainen Kauneushoitola BellaHelena Oulu 2016 LiiketiloissaKauneushoitola BellaHelenassa tehdään Sothys kauneusmatkoja. 70 vuotta täyttäneellä ranskalaisella Sothys kauneustalolla (Pariisi) on tutkitut, hyvät kosmetologien hoitotyötä tukevat tuotteet. Kasvohoidoista löytyy ratkaisu eri ikäisille ja erilaisille ihotyypeille. Sothysiltä tulee vuoden aikana useita kausihoito- ja tuoteuutuuksia. Ihoa ja ihonhoitoa tukevat kausikasvohoidot ovat suunniteltu erityisen tarkkaan. Antiagening hoitosarjat ovat alan huippua. Sothys kasvohoitoja on ilo tehdä. Asiakkaani ovat olleet tyytyväisiä Sothys kasvohoitoihin. Kysy lisää, kun poikkeat hoitolaan.

Tervetuloa BellaHelenaan Yst tv Helena Tauriainen, Yrittäjä, SKY-kosmetologi

Uusia Hoitoja Kauneusklinikkapäiviltä

Kauneushoitola BellaHelenasta saat kestopigmentoinnit kulmiin, silmiin ja huuliin (myös värin lisäykset) Kauneusklinikkapäiviltä, jolloin teemme täyteainehoitoja kokeneiden ammattilaisten toimesta. 

LUE LISÄÄ TÄYTTÖHOIDOISTA

Täyteainehoidot myydään ja tehdään ennakkotiedusteluihin ja -ennakkokartoituksiin perustuen Oulussa, joten ota yhteyttä sähköpostitse bellahelenaoulu(at)gmail.com.

Kauneushoitola BellaHelena Oulu Helena Tauriainen SKY Kosmetologi Botox Hyaluronihappo Täyteainehoidot Anita Viktor Kauneuskeskus Eleganssi Beauty Women with effect

Täyteainehoidot myydään ja tehdään ennakkotiedusteluihin ja -ennakkokartoituksiin perustuen Oulussa, joten ota yhteyttä sähköpostitse bellahelenaoulu(at)gmail.com

Sothys Uudistava Kasvohoito Mandariini Kumkvatti

Kauneushoitola BellaHelena Oulu Kaleva Interstitiaali 768x960 elokuu 2016

 

author avatar
HelenaTauriainen CEO, Founder
Founder, CEO, Beautician

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

12 + 1 =