img height="1" width="1" style="display:none" alt=\"fbpx\" src="https://www.facebook.com/tr?id=1574069999499257&ev=PageView&noscript=1"/

Suihkurusketus Oulu Unelmien Sävy Ihollesi Muutamassa Minuutissa

Suihkurusketus Oulu Unelmien Sävy Ihollesi Muutamassa Minuutissa – Kauneushoitola BellaHelena Oulun ydinkeskustassa, kaupungintalon vieressä.

Saat muutamassa minuutissa sokeriin perustuvan kauniin That´so Sun Makeup Spray Tanning – suihkurusketuksen koko vartalolle Kauneushoitola BellaHelenassa.

Suihkurusketus Oulu Unelmien Sävy Ihollesi Muutamassa Minuutissa Kauneushoitola BellaHelena Oulun ydinkeskustassa, kaupungintalon vieressä 2023

Olemme Tehneet BellaHelenassa Tuhansia Suihkurusketuksia…

That´so Sun Makeup Spray Tanning on parasta mahdollista laatua. Ei valumia, ei ylivärjääntymistä. Upea tasainen kaunis väri, tummempi pähkinä tai luonnollisen kaunis kupari. Kyllä onnistuu!

Spray Tanning – suihkurusketuksen idea on yksinkertainen. Iholle suihkutetaan ohuena sumuna sokeriin pohjautuvaa näkymätöntä ainetta, joka reakoi iholla siten, että ihon väri muuttuu aivan samalla tavalla kuin, että ottaisit aurinkoa rannalla useita päiviä.

Suihkerusketuksen etuna on tietenkin nopeus. Suihkuttaminen vie muutamia minuutteja ja väri iholle syntyy 12h aikana (nukkuessakin). Tänään tehty on huomenna valmis. Suihkurusketus on täysin luonnollinen, myrkytön hoito.

Vältyt myös haitallisilta, ihoa vanhentavilta auringon UV-säteiltä.

Alla olevassa kuvassa vaalean ihotyypin omaavalle naiselle on tehty suihkerusketus. Hän ei välttämättä edes ruskettuisi normaalisti aurinkoa ottamalla ilman punoitusta. Hänen ihon pigmentti on sellainen. Vaaleaihoiset joutuvat käyttämään isoja 30-50 suojakertoimia aurinkovoiteissa kauniin rusketuksen saavuttamiseksi ja aurinkoa tulee ottaa vähän kerrallaan, useita päiviä.

Miten Valmistaudun Suihkurusketukseen?

Suihkurusketus malli ennen jälkeen Kauneushoitola BellaHelena Oulu Finland Helena & Paris Oy

Paras lähtökohta suihkurusketukselle on puhdas kuorittu ja kosteutettu iho.

Toimi näin ennen suihkurusketukseen saapumista

1) kuori iho edellisenä iltana millä tahansa ´body scrum´ vartalon kuorinta aineella ja suihkuta iho puhtaaksi.

2) Levitä frotee kuivalle iholle mitä tahansa vartalon kosteutus ainetta, niin uudistunesta ihosta tulee pehmeän kimmoisa. Nukkumaan voiteet iholla

3) Suihkurusketuspäivän aamuna, käy suihkussa ja pese iho ylimääräisistä rasvoista, jotka eivät ole imeytyneet. Tämän jälkeen kuivaa iho frotee pyyhkeellä, mutta elä enää lisää vartalovoiteita iholle, koska ne eivät enää ehdi imeytyä ihoosi

Musta t-paita ja sortsit ovat erityisen hyvä asu suihkurusketukseen saapumiseen, myös löysät jogging housut käyvät. Hoidon aikana saat kosmetologilta hyviä ohjeita, että kuinka toimitaan.

Käsittelyn jälkeen voit rauhassa odotella, että aine kuivaa ihollesi. Sitten vaan pukeudut, t-paita päälle ja sorsit jalkaan. Suihkua ja saunaa pitää vältellä 12h, joka on aineen reagointiaika.

Tänään tehty on aamulla valmis =) suihkurusketus pysyy ihollasi erityisen kauniina seuraavat 5 päivää. Tämän jälkeen iho alkaa haalistua 2-3 viikossa ja palaa normaalitilaan.

Kauneushoitola BellaHelenaan on tehty suihkurusketukselle oma ilmastoitu vaaleansininen huone, jossa on alipaineimuri. Kaikki ohilentävät suihkeet hakeutuvat alipainetuulettimen suodatinpaperiin eivätkä jää ilmaan pyörimään, rusketustelttaan leijailemaan. Tämä takaa siistin ja tasaisen lopputuksen ilman valumia. Kosmetologit Helena T ja Helena K tekevät molemmat erityisen tarkkaa työtä, jotta siisti viimeistelty lopputulos saadaan aikaan.

Kesällä teemme That´so Makeup suihkurusketuksia päivittäin, joten kyllä onnistuu ja asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä. Tulevat uudelleen. Huone ja laitteet puhdistetaan ja siivotaan päivittäin. Pidämme hygieniasta hyvää huolta.

Tervetuloa kokeilemaan suihkurusketusta. Voit varata ajan soittamalla numeroon 044-5522802. Ajanavaraus onnistuu myös internetissä, BellaHelenan Ajanavaraus24 palvelussa.

Suihkurusketus Oulu Unelmien Sävy Ihollesi Muutamassa Minuutissa

That´so Makeup Suntanning Body Fitness Pauliina Räisänen Suomenmestari Sponsori BellaHelenaOulu

Tanssijat, bodarit ja fitnessurheilijat – käyttävät tummempaa pähkinän väristä suihkerusketusta ennen kisoja.

Bodyfitness urheilijat vahventavat väriä vielä voiteilla ennen lavalle kiipeämistä. Kuvassa keskellä poseeraava, tuore 2014 junior sarjan bodyfitness Suomenmestari Pauliina Räisänen (mustat bikinit, pokaali vasemmassa kädessä) käy Kauneushoitola BellaHelenassa säännöllisesti hakemassa suihkurusketuksen pintaan.

Pauliina sijoittui EM-kisoissa 4. joten kovatasoisesta nuoresta naisesta on kysymys. Hyvä, hyvä #bodyfitnesspauliina 

Mikäli olet miettinyt suihkurusketusta – älä mieti enää – tilaisuutesi, ratkaisusi on BellaHelena.

That´so suihkurusketus maksaa 45€. Voimassaoleva ajantasainen päivän hinta näkyy nettissä hoitoa varattaessa. Saat muutamassa minuutissa sokeriin perustuvan kauniin That´so spray tanning suihkurusketuksen kauneushoitola BellaHelenassa.

That´so on parasta mahdollista laatua. Ei valumia, ei ylivärjääntymistä. Upea tasainen kaunis väri, tummempi pähkinä tai luonnollisen kaunis kupari. Kyllä onnistuu!

Kauneushoitola BellaHelenassa tehdään kauneusmatkoja, jotka päättyvät aina loisteliaasti!

Yrittäjä-SKY-Kosmetologi-Helena-Tauriainen-Kauneushoitola-BellaHelena-Oulu-2017

Suihkurusketus Oulu Unelmien Sävy Ihollesi Muutamassa Minuutissa

Suihkurusketus Oulu Unelmien Sävy Ihollesi Muutamassa Minuutissa - Sokeriin perustuva That´so Makeup spray tanning suihkurusketus on upea!

Suihkurusketus Unelmien Sävy Ihollesi Muutamassa Minuutissa Oulussa – BellaHelenassa tehty sokeriin perustuvaa That ´ so Makeup Sun Spray Tanning suihkurusketus on upea!

Kauneushoitola BellaHelena Oulu Avoinna24 VARAA AIKA painike
author avatar
HelenaTauriainen CEO, Founder
Founder, CEO, Beautician

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

1 + 5 =