img height="1" width="1" style="display:none" alt=\"fbpx\" src="https://www.facebook.com/tr?id=1574069999499257&ev=PageView&noscript=1"/

Täyteainehoitojen Kauneusklinikka Oulu Hyaluroni Huulitäytöt Mesolangat

Täyteainehoidot Kauneushoitola BellaHelena Oulu

Täyteainehoitojen Kauneusklinikka Oulu

Kauneushoitola BellaHelena järjestää parin kuukauden välein kauneusklinikkapäiviä, jolloin on mahdollisuus saada täyteainehoitoja Oulussa.
Täyteainehoidot ovat naisen tai miehen valinta ilmeen kohottamiselle ja piirteiden nuorentamiselle ilman veitsen alle joutumista.
Kun tekijänä on ammattilainen, lopputulos on luonnollinen eivätkä kasvojen ilmeet rajoitu.
Tulokset saadaan välittömästi hoidon jälkeen ilman erillistä toipumisaikaa tai sairaslomaa.
Täyteaineet ovat turvallinen ja luotettava tapa kohentaa ilmettä ja häivyttää epätoivottuja ryppyjä tai arpia.
Hoitohoidot tehdään kokeneiden itsenäisten ammatinharjoitajien toimesta BellaHelenan järjestämillä kauneusklinikkapäivillä 3-4 kertaa vuodessa kysyntään perustuen.
Hyaluronihappo täyteainehoitoja esim. huuliin (350€/alkaen).
UUTTA! Kauneusklinikkapäivillä tehdään tilauksesta myös mesolankahoitoja, jotka kohottavat kasvojen piirteitä LUE LISÄÄ MESOLANGOISTA BellaHelenan blogista.

Kauneusklinikka Jälleen BellaHelenassa, Oulussa

Ilmoitamme aina kuukautta kahta ennen seuraavasta täyteainehoitopäivästä BellaHelenan uutiskirjeellä ja/tai blogikirjoituksella.

Teemme jälleen Oulussa uusia täyteainehoitoja BellaHelenassa koko päivän. Tervetuloa, tavataan Oulussa!

Jokainen hoito alkaa ulkopuolisen itsenäisen ammatinharjoittajan henkilökohtaisella konsultaatiolla, hoidon suunnittelulla, joten toivomme yhteydenottoasi ennakkoon sähköpostitse bellahelenaoulu(at)gmail.com.  

Täytämme päivän työkalenteria hoidoille ja hoitokonsultointeille ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lyhyet 15min  konsultaatiot tehdään ennen hoitojen aloittamista. Kuvien alla tietoa täyteainehoidoista.

 

UB Täyteainehoidot kauneusklinikka päivä beauty clinic Kauneushoitola BellaHeena

BellaHelenan Kauneusklinikkapäiviä on järjestetty Oulussa yhteistyössä Universal Beautyn kanssa, jolla on itsenäisiä ammatinharjoittajia, joilla on lupa täyteainehoitojen antamiseen. Kestopigmentointien tekemiseen riittää vaadittava koulutus ja vahva vuosien kokemus ja osaaminen.

Täyteainehoitojen Kauneusklinikka Oulu BellaHelena Anita Hentinen-Haapala Universal Beauty Oy

Hyaluronihappovalmistetta käytetään esteettisissä injektio-täyteaine-hoidoissa (Restylane/Perlane/Juvederm).

Ihoon ja ihon alle ruiskutetaan geelimäistä hyaluronia. Se on synteettinen hyaluronihappovalmiste, jota esiintyy myös ihmiskehossa. Aine hajoaa ja poistuu ajan mittaan luonnonmukaisella tavalla. Hoitotoimenpide ei edellytä allergiatestausta. 

Toimenpide on helppo, nopea, kivuton ja täysin turvallinen.

Hyaluroni täyteainehoidoilla voidaan silottaa ryppyjä ruiskuttamalla ainetta kasvojen ihon juonteisiin. Eniten hyaluronia käytetään huulien kosmeettiseen muotoiluun. Huulet saadaan täyteläisemmiksi tai/ja niiden epäsymmetrisyyttä tai ikääntymisen tuomia muutoksia voidaan korjailla. Aineen vaikutus kestää ½-1 vuotta. 

Käsittely kestää noin 30 minuuttia ja sen vaikutus näkyy välittömästi.

Hoidosta ei jää jälkiä, kuten mustelmia, joten toimenpiteen jälkeen voi mennä vaikka suoraan töihin. Täyteainehoito voidaan uusia, kun aineen teho on poistunut.

Huulten Täyttö Ja Muotoilu

Täyteainehoidot Kauneushoitola BellaHelena Oulu Helena Tauriainen SKY Kosmetologi Hyaluronihappo Täyteainehoidot Anita Viktor cosmetic injection of botox to the face of beautiful woman close-up portrait isolated on white

Toimenpide On Helppo, Nopea, Kivuton Ja Turvallinen

Kauneusklinikka Oulu auneushoitola BellaHelena Oulu Helena Tauriainen SKY Kosmetologi Botox Hyaluronihappo Täyteainehoidot Anita Viktor Beautiful woman gets an injection in her lips in Finland

Huulten muotoilu ja täyttö sopii kaikille, jotka tahtovat saada täyteläisyyttä ja symmetrisyyttä huuliinsa tai muotoa huulirajaansa.

Hyaluronihappopohjainen täyteaine on varmasti oikea valinta, jos haluat luonnollista, hienovaraista mutta silti havaittavaa muutosta huuliin.

Huom! Hyaluronihappo on luonnossa ja ihmiskehossa esiintyvä sokerimolekyyli, joka pystyy sitomaan itseensä satakertaisen määrän kosteutta. Kun ihoon injektoidaan hyaluronihappoa, ihonalaiskudoksen tilavuus esim. huulten alueella kasvaa.

Huulia pidetään kasvojen keskipisteenä. Hoidetut huulet ovat kauniit.

Aina omat huulet eivät kuitenkaan miellytä/riitä, koska ne voivat olla epäsymmetriset tai kapeat. Esimerkiksi suupielet saattavat osoittaa alaspäin, vaikka mieli olisikin iloinen.

Huulissa ja niiden ympärillä voi olla juonteita, eikä huulirajakaan oikein erotu. Joidenkin ihmisten huulet ovat luonnostaan ohuet ja huuliraja epäselvä.

Monia huulten täyttö voi alkaa kiinnostamaan, jos ja kun huulet menettävät täyteläisyyttään iän myötä.

Täyteainehoidot Kauneushoitola BellaHelena Oulu

Tervetuloa Kauneusklinikka Päiville Ouluun

Olemme toimineet yli kymmenen vuotta yhteistyössä Anita Hentinen-Haapala/ Universal Beautyn kanssa. Anitan järjestämät tekijät ovat ehdottomasti alan ammattilaisia.

Voit kysyä hoitoihin liittyvistä asioista henkilökohtaisessa konsultaatiossa kauneusklinikkapäivillä Oulussa. Tarvittaessa voit pyytää myös puhelinkonsultaatiota.

Yrittäjä SKY-Kosmetologi Helena Tauriainen Kauneushoitola BellaHelena Oulu 2016 Liiketiloissa

 Mesolangat Kohottaa Kasvojen Piirteitä

 

 

Mesolangat Oulu Kauneushoitola BellaHelena Oulu Finland 3D Mesolangat Infographics

Täyttöhoidon konsultaatio 15min hinta 0,00€/asiakas (konsultaatio on ilmainen hoidosta kiinnostuneille).

Hintaesimerkkejä Täyttöhoidoista: Hyaluroniinjektioiden hinnat alkaen 350,00€/ruiske  (kevyt 350€, medium 370€, vahva 390€)

 

Täyttöhoitojen Kauneusklinikka Hyaluroni Mesolangat

author avatar
HelenaTauriainen CEO, Founder
Founder, CEO, Beautician

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

4 + 11 =