img height="1" width="1" style="display:none" alt=\"fbpx\" src="https://www.facebook.com/tr?id=1574069999499257&ev=PageView&noscript=1"/

Upea Pikkujoulumeikki BellaHelenasta

ARTDECO Artic Beauty Tuotteet Kauneushoitola BellaHelena 2015

Upea Pikkujoulumeikki BellaHelenasta

Mitä jos ottaisit pikkujoulujuhliin meikin ammattimeikkaajalta? Kauneushoitola BellaHelenassa tehdään pikkujoulu- ja juhlameikkejä hintaan 59,00€. Nuoresta iästään huolimatta, kosmetologimme Jonna on todella rautainen meikkien ammattilainen. Motivoitunut Jonna tekee rohkeita, räväkkiä tai klassisen kauniita meikkejä juhliin kuin juhliin, mutta erityisesti pikkujouluun. Tule Jonnan, Emman tai Janikan meikattavaksi. Upea Pikkujoulumeikki BellaHelenasta, saat samalla myös hyviä meikkausohjeita kotiin.

 

Jonna Kontiokari ja Teuvo Luoman muotinäytöksessä Kauneushoitola BellaHelena Oulu

Varaa Aika Meikkiin Ajanvaraus24 Palvelussa

Kauneushoitola BellaHelena Oulu Finland Artdeco Hypnotic Blossom Mat Lip Powder 2017

Kauneushoitola BellaHelenan asiakkaista yli 65% varaa hoitoajan Avoinna24 -palvelussa. Sitä on helppo käyttää. Rekisteröidyt joko sähköpostiosoitteella tai facebook tunnuksillasi ja saat oman profiilin, jossa voit varata, muuttaa ja perua hoitoaikoja maksutta. Kannattaa kuitenkin muistaa, että itselle varattu aika on pois resursseista ja, että jos perut hoitoajan, se tulee tehdä hyvissä ajoin viimeistään 24h ennen hoitoa. Näin joku muu ehtii varata vapautuvan ajan itselleen. Voit myös valita tekstiviestimuistutuksen itsellesi pari tuntia ennen hoitoa, niin muistat varmasti saapua hoitoon =)

BellaHelenan Avoinna24 -palvelusta löytyy myös kaikki voimassa olevat tarjoukset pikavalintanappuloina, joten säästät aikaa. Alasvetovalinnoista löytyy myös hoitojen kesto ja tekijä. Kaikki kosmetologimme ajanvarauskaleterit löytyvät samasta alustasta.

Varaa Aika Pikkujoulumeikkiin…

Kosmetologi Emma Kaalainen meikkaa Kauneushoitola BellaHelenassa Ardeco meikeillä Helena & Paris Oy Helena ja Markku Tauriainen Oulu Finland

Voluumit Tai Ripsipidennykset Mielessä?

Kauneushoitola BellaHelenassa on ehkä Oulun paras ripsien tekijä. Olemme erikosituneet Noveau Lashes ripsipidennyksiin ja LashLovers volyymiripsiin. Teemme myös MaxBrows 3D kestokulmia, joilla pääset eroon kulmien rajaamisista ja kestovärjäyksistä vuosiksi eteenpäin LUE LISÄÄ BLOGISTA https://www.bellahelena.fi/lashlovers-volyymiripset-bellahelenasta/

Ripset Oulu kuvakollaasi 4 Kauneushoitola BellaHelena Oulu Helena & Paris Oy Helena ja Markku Tauriainen Suomi 100 Finland

Kauneushoitola BellaHelenassa Tehdään Kauneusmatkoja, Jotka Päättyvät Aina Upeasti.

Nyt Myös Jäätävän Upeat 3D Kulmat BellaHelenasta

Upea Pikkujoulumeikki BellaHelenasta

author avatar
HelenaTauriainen CEO, Founder
Founder, CEO, Beautician

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

3 + 4 =