img height="1" width="1" style="display:none" alt=\"fbpx\" src="https://www.facebook.com/tr?id=1574069999499257&ev=PageView&noscript=1"/

Uusi kauneustrendi valloitti Suomen: Kulmakarvojen tuuhennus katso ennen ja jälkeen kuvat Muoti ja kauneus Voice.fi

Voice.fi Kulmakarvojen tuuhennusvideokuva blogikirjoitus Kauneushoitola BellaHelenaOulu

Kulmakarvojen tuuhennus katso ennen ja jälkeen kuvat Muoti ja kauneus

Erilaiset ripsienpidennykset ovat valloittaneet Suomea jo pidemmän aikaa. Nyt uusin maailmalta kantautunut kauneustrendi on kulmakarvojen tuuhennus. Monen naisen tapoihin on ainakin jossain elämänsä vaiheessa kuulunut kulmakarvojen nyppiminen ja aikanaan kulmakarvatrendi olikin kapea ja ohut. Viime vuosina kulmakarvamuoti on kuitenkin ollut luonnollisempi ja tuuheampi, tämä ei kuitenkaan kaikilta automaattisesti onnistu. Vuosien ahkera nyppiminen saattaakin näkyä siten, etteivät omat kulmakarvat enää juuri kasva.

Kulmakarvojen tuuhennus voikin olla hyvä, väliaikainen ratkaisu, jos jo pitkään tarjolla ollut kulmakarvojen tatuoiminen ei innosta. Tuuhennus toimii myös, jos omissa kulmakarvoissa on aukkoja tai jos kulmat ovat keskenään erimalliset. Toimenpiteessä yksittäisiä karvoja kiinnitetään läpinäkyvällä liimalla jo olemassa oleviin kulmakarvoihin ja myös tarvittaessa suoraan iholle.

Koko toimenpide sisältää muodon ja värin suunnittelun, kulmien värjäyksen, vahauksen tai nyppimisen, kulmien mahdollisen leikkauksen ja itse tuuhennuksen. Alkaen-hinta toimenpiteellä on 20 e 20 minuuttia, paikasta riippuen. Kauneustoimittaja ja bloggaaja Karoliina Kotala kävi kokeilemassa kulmakarvojen tuuhennusta helsinkiläisessä Sandra Beauty -hoitolassa. Katso video, jossa on nähtävissä muun muassa ennen ja jälkeen -kuvat.

BellaHelena Logo 2016

Alkuperäinen julkaisu: Uusi kauneustrendi valloitti Suomen: Kulmakarvojen tuuhennus – katso ennen ja jälkeen -kuvat – Muoti ja kauneus – Voice.fi. Karoliina Kotala

UudelleenjulkaisuBellaHelena News | Markku Tauriainen

Kestokulmien “Tuuhentaminen” On Eri Asia

Uutuus-MaxBrow-3D-Kulmat-Woman-Technical-Kauneushoitola-BellaHelena-Oulu

Omia kulmakarvoja voidaan myös tehostaa, rajata (“tuuhentaa”) 3D kestokulmakarvatekniikalla. Tällöin kulmakarvojen omaa väriä ja tiheyttä lisätään kestopigmentoinnilla, jolloin oman ihon alle viedään väripigmenttejä/väriainetta dermiksen (verinahan) ylempiin kerroksiin . Menetelmä ei tarkoita kulmien tatuointia eikä karvojen lisäämistä liimaamalla.

3D-tekniikalla kestopigmentoitujen kulmien värit pysyvät kulmissa 1-3 vuotta riippuen siitä kuinka hyvin ihosi pitää väriä. Ajattele, pääset eroon päivittäisestä värjäyksestä. Väri voidaan säätää alkuperäisen kulmakarvan värin mukaan, minkä ansiosta kulmakarvat näyttävät ja tuntuvat aidoilta (katso kuva yllä). MAXBROWS 3D-kulmakarvatekniikka on kulmien tatuointia turvallisempi menetelmä.

Uusia Hoitoja Kauneusklinikkapäiviltä

Kauneushoitola BellaHelenasta saat kohta kestopigmentoinnit kulmiin, silmiin ja huuliin (myös värin lisäykset) seuraavilta Kauneusklinikkapäiviltä, jolloin teemme myös Hyaluronihappo ja botox -täyteainehoitoja kokeneiden ammattilaisten toimesta. 

Täyteainehoidot myydään ja tehdään ennakkotiedusteluihin ja -ennakkokartoituksiin perustuen Oulussa, joten ota yhteyttä sähköpostitse bellahelenaoulu(at)gmail.com.

Kauneushoitola BellaHelena Oulu Helena Tauriainen SKY Kosmetologi Botox Hyaluronihappo Täyteainehoidot Anita Viktor Kauneuskeskus Eleganssi Beauty Women with effect

Täyteainehoidot myydään ja tehdään ennakkotiedusteluihin ja -ennakkokartoituksiin perustuen Oulussa, joten ota yhteyttä sähköpostitse bellahelenaoulu(at)gmail.com.

author avatar
HelenaTauriainen CEO, Founder
Founder, CEO, Beautician

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

6 + 10 =