img height="1" width="1" style="display:none" alt=\"fbpx\" src="https://www.facebook.com/tr?id=1574069999499257&ev=PageView&noscript=1"/

That´so Sun Makeup Spray – Tanning Uusi Suihkurusketus Ouluun – Unelmien Sävy Ihollesi Muutamassa Minuutissa. Aivan upeat sävyt! 

Saat muutamassa minuutissa sokeriin perustuvan kauniin That´so Sun Makeaup ´spray tanning´ suihkurusketuksen kauneushoitola BellaHelenassa. Italialaiset That´so Sun Tanning -tuotteet ovat parasta mahdollista laatua. Ei valumia, ei ylivärjääntymistä. Upea tasainen kaunis väri – 2 eri sävyä. That´so Sun Makeup Spray Tanning nyt BellaHelenassa!

Suihkurusketus Oulu Unelmien Sävy Ihollesi Muutamassa Minuutissa – Kauneushoitola BellaHelena Oulun ydinkeskustassa, kaupungintalon vieressä.

Spray Tanning – suihkurusketuksen idea on yksinkertainen. Iholle suihkutetaan ohuena sumuna sokeriin pohjautuvaa näkymätöntä ainetta, joka reakoi iholla siten, että ihon väri muuttuu aivan samalla tavalla kuin, että ottaisit aurinkoa rannalla useita päiviä. Suihkerusketuksen etuna on tietenkin nopeus. Suihkuttaminen vie muutamia minuutteja ja väri iholle syntyy 12h aikana (nukkuessakin). Tänään tehty on huomenna valmis. Suihkurusketus on täysin luonnollinen, myrkytön hoito. Vältyt myös haitallisilta, ihoa vanhentavilta auringon UV-säteiltä. Alla olevassa kuvassa vaalean ihotyypin omaavalle naiselle on tehty suihkerusketus. Hän ei välttämättä edes ruskettuisi normaalisti aurinkoa ottamalla ilman punoitusta. Hänen ihon pigmentti on sellainen. Vaaleaihoiset joutuvat käyttämään isoja 30-50 suojakertoimia aurinkovoiteissa kauniin rusketuksen saavuttamiseksi ja aurinkoa tulee ottaa vähän kerrallaan, useita päiviä.

Kauneushoitola BellaHelena Oulu Spraytanning sample photo Helena & Paris Oy Helena ja Markku Tauriainen Suomi 100 Finland

Miten Valmistaudut Suihkurusketukseen?

Varaa aika suihkurusketukseen netistä mielellään iltapäivälle. Katso Avoinna24 palvelun ohjeet näiltä sivuilta

Paras lähtökohta suihkurusketukselle on puhdas kuorittu iho. Kuori iho valitsemallasi ´body scrub´ aineella kotona edellisenä iltana ja kosteuta iho kosteusvoiteella suihkun jälkeen. Jätä iho aamulla puhtaaksi (ei enää voiteita iholle). Musta t-paita ja sortsit ovat erityisen hyvä asu suihkurusketukseen saapumiseen, myös löysät jogging housut käyvät. Hoidon aikana saat kosmetologilta hyviä ohjeita, että kuinka toimitaan. Käsittelyn jälkeen voit rauhassa odotella, että aine kuivaa ihollesi. Sitten vaan pukeudut, t-paita päälle ja sorsit jalkaan. Suihkua ja saunaa pitää vältellä 12h, joka on aineen reagointiaika. Tänään tehty on aamulla valmis =) suihkurusketus pysyy ihollasi erityisen kauniina seuraavat 5 päivää. Tämän jälkeen iho alkaa haalistua 2-3 viikossa ja palaa normaalitilaan. Katso That´so Sun Makeup Sray Tanning Video 

Kauneushoitola BellaHelenassa on suihkurusketukselle oma ilmastoitu vaaleansininen huone, jossa on alipaineimuri. Kaikki ohilentävät suihkeet hakeutuvat alipainetuulettimen suodatinpaperiin eivätkä jää ilmaan pyörimään, rusketustelttaan leijailemaan. Tämä takaa siistin ja tasaisen lopputuksen ilman valumia. Kosmetologit Helena ja Emma tekevät molemmat erityisen tarkkaa työtä, jotta siisti viimeistelty lopputulos saadaan aikaan. Työn jälki tarkistetaan aina lampun alla. Kesällä teemme suihkurusketuksia päivittäin, joten kyllä onnistuu ja asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä. Tulevat uudelleen. Huone ja laitteet puhdistetaan ja siivotaan jokaisen suihkutuksen jälkeen. Pidämme hygieniasta hyvää huolta. Tervetuloa kokeilemaan suihkurusketusta. Voit varata ajan soittamalla numeroon 044-5522802. Ajanavaraus onnistuu myös internetissä, BellaHelenan Avoinna24 ajanvarauspalvelussa.

That´so Makeup Suntanning Body Fitness Pauliina Räisänen Suomenmestari Sponsori BellaHelenaOulu

Suihkurusketus Oulu Unelmien Sävy Ihollesi Muutamassa Minuutissa

Tanssijat, bodarit ja fitnessurheilijat – käyttävät tummempaa pähkinän väristä suihkerusketusta ennen kisoja. Bodyfitness urheilijat vahventavat väriä vielä voiteilla ennen lavalle kiipeämistä. Kuvassa keskellä poseeraava, vuoden 2014 junior sarjan bodyfitness Suomenmestari Pauliina Räisänen (mustat bikinit, pokaali vasemmassa kädessä) käy edelleen Kauneushoitola BellaHelenassa säännöllisesti hakemassa suihkurusketuksen pintaan. Pauliina sijoittui EM-kisoissa 4. joten kovatasoisesta nuoresta naisesta on kysymys. Hyvä, hyvä #bodyfitnesspauliina 

Mikäli olet miettinyt suihkurusketusta – älä mieti enää – tilaisuutesi, ratkaisusi on BellaHelena. That´so suihkurusketus maksaa vain 45€. Saat muutamassa minuutissa sokeriin perustuvan kauniin Solstice ´spray tanning´ suihkurusketuksen kauneushoitola BellaHelenassa. Italialaiset That´so Sun Tanning -tuotteet ovat parasta mahdollista laatua. Ei valumia, ei ylivärjääntymistä. Upea tasainen kaunis väri, tummempi pähkinä tai luonnollisen kaunis kupari. Kyllä onnistuu!

Kauneushoitola BellaHelenassa tehdään kauneusmatkoja, jotka päättyvät aina loisteliaasti!

Yrittäjä-SKY-Kosmetologi-Helena-Tauriainen-Kauneushoitola-BellaHelena-Oulu-2017

That´so Sun Makeup Spray Tannin Suihkurusketus On Aivan Upea – Suihkurusketus Oulu Unelmien Sävy Ihollesi Muutamassa Minuutissa, Tervetuloa BellaHelenaan

 

author avatar
HelenaTauriainen CEO, Founder
Founder, CEO, Beautician

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

14 + 4 =