img height="1" width="1" style="display:none" alt=\"fbpx\" src="https://www.facebook.com/tr?id=1574069999499257&ev=PageView&noscript=1"/

Video Siperian Ginseng Kasvohoidosta

Video Siperian Ginseng Kasvohoidosta Sothys USA

Mitä Siperian Ginseng kasvohoidossa tapahtuu? Tämä Sothys USA sivuilla julkaistu video kertoo yksityiskohtaisesti vaihe vaiheelta Siperian Ginseng -kasvohoidosta, sen kulusta. Siperian Ginseng uutuuskasvohoito on tutkitusti erittäin tehokas, virkistävä ja palauttava kasvohoito, joka sopii hyvin myös ensimmäiseksi kasvohoidoksi tai kasvohoidoksi ´pienen tauon jälkeen´.

 

Suosittelen Sothys Kasvohoitoa

SKY-kosmetologi Helena Tauriainen

Kesä on ihanaa aikaa kun aurinko paistaa. Pitkän kuuman kesän jälkeen (ylipäätään kesän) suosittelen ihanaa kasvoja ja mieltä virkistävää Sothys kasvohoitoa. Olen tehnyt kosmetologina kasvohoitoja vuosia. Sothys erikoiskasvohoitoja voin suositella. Tiedän kokemuksesta, että Sothys on ainutlaatuinen kasvohoitosarja, josta löytyy kasvohoidot eri ikä- ja ihotyypeille ja, että kasvohoidot toimivat erityisen hyvin. Tervetuloa kasvohoitooni, luotan Sothys tuotteisiin ja -hoitoihin. tv =) Helena Tauriainen, yrittäjä/kosmetologi

Kauneushoitola BellaHelenassa tehdään kauneusmatkoja, jotka päättyvät aina loisteliaasti!

Video Siperian Ginseng Kasvohoidosta

author avatar
HelenaTauriainen CEO, Founder
Founder, CEO, Beautician

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

2 + 15 =