img height="1" width="1" style="display:none" alt=\"fbpx\" src="https://www.facebook.com/tr?id=1574069999499257&ev=PageView&noscript=1"/

Liity osaksi ammattilaisten tiimiämme

Vuokrapenkille BellaHelenaan?

Tule osaksi BellaHelenan arvostettua kauneudenhoitoalan ammattilaistiimiä ja nosta urasi uudelle tasolle inspiroivassa, tuetussa ja siistissä työympäristössä.

Olemme Oulun sydämessä sijaitseva Sothys-kauneushoitola, joka on tarjonnut korkealaatuisia kauneudenhoitopalveluja vuodesta 2012 lähtien. Nyt etsimme lahjakkaita ammattilaisia liittymään tiimiimme uuden vuokratuolikonseptimme myötä!

Ei Suomea äidinkielenä puhuvat tiimiläisemme käyttävät ammattilaisille suunnattua Timekettle X1 -tulkkauslaitetta, joka kääntää 30 puhuttua kieltä suomeksi ja päinvastoin. Tämä takaa saumattoman viestinnän kaikille asiakkaille. Toivotamme kansainväliset ammattilaiset lämpimästi tervetulleiksi Ouluun ja salonkiimme.

Vuokrapenkille BellaHelenaan Kauneushoitola BellaHelena Oulu Helena Tauriainen CEO

Uuden Tiimin Avoimet Mahdollisuudet

Kampaaja

Oulu, Finland

Etsimme taitavia kampaajia liittymään BellaHelenan tiimiin. Tulet tarjoamaan korkealaatuisia hiuspalveluja, kuten leikkausta, värjäystä ja muotoilua. Sinulla tulee olla intohimo alaa kohtaan sekä erinomaiset asiakaspalvelutaidot.

 

Hieroja

Oulu, Finland

Etsimme kokenutta hierojaa/ terapeuttia tarjoamaan monipuolisia hieronta- ja kehonhuolto terapia palveluja. Hakijoiden tulee olla sertifioituja ja intohimoisia auttamaan asiakkaita saavuttamaan rentoutumista ja hyvinvointia. Theta Wawes musiikki terapiaa voisi myös olla. 

Kosmetologi

Oulu, Finland

Liity BellaHelenan tiimi-kosmetologiksi tarjoamaan perinteisiä kauneudenhoitopalveluja, kuten kasvohoitoja, manikyyrejä ja pedikyyrejä. Ihannetapauksessa myös vaatimempia palveluja, kuten mikroneulausta ja kestopigmentointia (PMU) kulmakarvoille, silmänrajauslinjoille ja huulille. Sinun tulee olla tarkka ja ystävällinen. Halukkuus oppia ja tarjota edistyneitä hoitoja kauneusasiakkaille on välttämätöntä.

Ideaali tiimi koostuu seuraavista osaajista

Kampaaja

Etsimme kampaajia, joka ovat luovia, taitavia erilaisissa hiustekniikoissa ja joilla on vahva asiakaskunta. Sinun tulee pystyä työskentelemään itsenäisesti sekä osana tiimiä. Vuokrapenkki huoneen voi jakaa oman kolleegan kanssa, jolloin toimijoita on kaksi.

Hieroja

Ihanteellinen hierojamme on sertifioitu, kokenut eri hierontatekniikoissa ja sitoutunut tarjoamaan erinomaista asiakaspalvelua. Rauhallinen ja ammattimainen käytös on välttämätöntä. 90% asiakkaista on naisia.

Kosmetologi

Etsimme kosmetologeja, jotka ovat ihonhoidon, meikkauksen ja kynsienhoidon asiantuntijoita. Hakijoilla tulee olla intohimo kauneudenhoitoon, erinomaiset viestintätaidot ja kyky tarjota yksilöllisiä palveluja.

Mitä Me Odotamme Sinulta?

What We Ask AI Driven Beauty Project Beauty Salon BellaHelena 800x600px

Henkilökohtainen Osaaminen

Etsimme henkilöitä, joilla on todistetusti oman alansa asiantuntemus, mikä takaa asiakkaillemme huippuluokan palvelua.

Tiiimin Työyhteisö

Yhteistyö ja positiivinen asenne ovat tärkeitä. Arvostamme ammattilaisia, jotka pystyvät työskentelemään saumattomasti tiimissämme. Henkilöbrändinä osana BellaHelena brändiä.

Tuki ja Koulutus

BellaHelena tarjoaa kattavan koulutuksen tiimiläisille  BellaHelenan brändifilosofiasta ja asiakaspalvelun osaamisen standardista.

Myynti ja Markkinointiosaaminen

Tarjoamme markkinointitukea, joka auttaa sinua kasvattamaan asiakaskuntaasi ja tehostamaan liiketoimintaasi.

BellaHelena Join Our Team of Beauty Professionals

Muuta Ouluun ja liity BellaHelenan tiimiin!

Oletko taitava kauneudenhoitoalan ammattilainen, joka haluaa nostaa uransa uudelle tasolle? Muuta Ouluun ja liity BellaHelenan tiimiin, joka on omistautunut erinomaisuudelle.

Ota yhteyttä tänään ja ota ensimmäinen askel kohti palkitsevaa yhteistyötä. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä Markku Tauriaiseen puhelimitse +358 44 5522 800 tai sähköpostitse info(at)kauneushoitolabellahelena.com.

Esimerkkejä vuokrapenkki vaihtoehdoista

Mitä alan tekijät sanoisivat tästä mahdollisuudesta?

Jari K.

BellaHelenaan liittyminen voisi mullistaa urani. Tuki ja koulutus  auttavat minua kasvattamaan asiakaskuntaani merkittävästi.

Anna M.

BellaHelenassa työskentely antaisi  minulle mahdollisuuden keskittyä siihen, mitä rakastan, samalla kun hyötyisin heidän erinomaisesta markkinointituesta.

Laura P.

On aika varmaa, että BellaHelenan joukkuehenki on vertaansa vailla. Jokainen tekijä voi tuntea olevansa arvostettu ja osa kauneusperhettä, joka pyrkii huippuosaamiseen.

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

7 + 14 =