img height="1" width="1" style="display:none" alt=\"fbpx\" src="https://www.facebook.com/tr?id=1574069999499257&ev=PageView&noscript=1"/

Ystävänpäivä 2024 yllätä ystäväsi kauneuslahjalla  BellaHelenaan

Ystävänpäivä on hyvä tilaisuus muistaa läheisiä. BellaHelenasta löydät monenlaisia ystävänpäivälahjaksi sopivia lahjaideoita. Kävimme läpi kauneuspalvelumme, tässä muutama ehdotus ystävänpäivän kauneuslahjaksi.

💕 Sothys Hydra Hyaluronic Acid 4 erikoiskasvohoito 120€ hoidon kesto 90min

💕 Sothys jalkahoito Sitruuna & Petitgrain 70€ hoidon kesto 90min

💕 Ihonpuhdistus kasvoille 65€ hoidon kesto 45min

💕 jalkahoito 65€ hoidon kesto 60min

💕 ystävänpäivä lahjakortti 80€ voimassa 4kk ostopäivästä lukien

Ystävänpäivä 2023 yllätä ystäväsi kauneuslahjalla Kauneushoitola BellaHelena Oulu Facebook Post

Milloin ystävänpäivää vietetään?

Vuonna 2024 ystävänpäivää vietetään ja juhlitaan keskiviikkona 14. helmikuuta. Ystäväjuhla on mainio tilaisuus piristää ystävän tai kumppanin arkea pienellä yllätyksellä. Ilahduta ystävääsi ystävänpäivälahjalla, hän joka on sinulle tärkeä henkilö.

Ystävänpäivänä on sallittua piirrellä ja lähetellä sydämiä hempeillä pastellisävyillä, erityisesti vaaleanpunaisella. Perinteen mukaan ystäviä ja omaa rakasta muistetaan ystävänpäivä korteilla, pienillä ystävänpäivälahjoilla ja herkuilla. Lahjakorttikin on hyvä lahjaidea.

Ystävänpäivänä herkkujen tekemiseen löydät netistä hyviä ohjeita.

Esimerkiksi K-Ruoka Ystävänpäiväohjeista löydät monta reseptiä herkkujen tekoon.

Ystävänpäivä 2023 yllätä ystäväsi kauneuslahjalla Kauneushoitola BellaHelena Oulu toivottaa hyvää Ystävänpäivää Facebook Post

Toivomme hyvää ystävänpäivää 💕

Vuonna 2024 ystävänpäivää vietetään ja juhlitaan keskiviikkona 14. helmikuuta. Muista ystävää tai kumppaniasi pienellä yllätyksellä. Hän on tärkeä.

Vietä mukava ystävänpäivä pienin lahjoin ja herkuin. Ystäväsi ja sinä olette sen ansainneet. Hox! Kauneushoitolan lahjakortti on hyvä lahjaidea.

Kuiva iho Sothys Hydra Hyalyronic Acid⁴ syväkosteuttaa nopeasti Kauneushoitola BellaHelena Oulu Instagram post 2023

Kuivaako iho? 💕 Uusi Hydra auttaa

Uusi syväkosteuuttava Sothys Hydra sisältää 4x kosteuttavaa hyaluroni tehoainetta. Hoito auttaa takuuvarmasti kuivaan ihoon. Hydra kasvohoito sopii kaikille ihotyypeille.

Jos haluat lukea lisää uudesta syväkosteuttavasta Sothys Hydra erikoiskasvoidosta niin klikkaa tätä teksiä -> Uusi Syväkosteuttava Sothys Hydra Hyaluronic Acid⁴

author avatar
Helena Tauriainen CEO, Founder, Beautician

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

11 + 12 =